Lerøysamling for ungdommer født i 2010 og 2011

Publisert: Lørdag 16. mars 2024 kl. 12:00

Lerøysamling for ungdommer født i 2010 og 2011 !

Vi gjentar suksessen fra i fjor og samler kretsens 13 og 14 åringer til en kjekk samling i DeepOcean Arena.

Samlingen er for 13 og 14 åringene i Rogaland, med tanke på trening og lagbygging frem mot Lerøylekene som Gjesdal IL arrangerer på Ålgård  7. og 8. september 2024.

Lerøylekene er et friidrettsstevne hvor kretsene fra Agder, Hordaland og Rogaland danner kretslag og konkurrerer mot hverandre fylkesvis.
Uttaket til laget som skal representere Rogaland, blir gjort på grunnlag av resultater oppnådd på stevner i løpet av våren og sommeren.

Som en naturlig del av oppkjøringen frem mot høstens Lerøy-leker, har vi i HIL Friidrett påtatt oss ansvaret for gjennomføringene av Lerøy-samlingen helgen 16. og 17. mars.
Gjennom samlingen, som er åpen for alle friidrettsinteresserte ungdommer i Rogaland som er født i 2010 og 2011, vil vi tilby gode treningsopplegg og et sosialt opplegg som vi håper skal gjøre deltakerne bedre kjent og godt sammensveiset. Det er viktig å bygge et godt kretslag som skal konkurrere på Ålgård disse dagene i september.

I tillegg til noen trenere fra andre klubber, får vi med oss flere av våre lovende ungdommer som instruktører. Vi har treningstilbud innen både kast, hopp, hekk, sprint, mellomdistanse og kappgang, så valgmulighetene er mange for dere som har lyst til å være med. I tillegg til spesifikk trening, tenker vi en avsluttende basisøkt for alle lørdag ettermiddag.

Samlingen starter opp kl. 12:00 lørdag med registrering mv. og første treningsøkten er satt til 13:00 – 14:00.
Pausen blir fra 14:15 – 15:15, og i tillegg til servering av frukt, håper vi å få på plass et interessant foredrag før dagens neste økt fra 15:15 – 16:15. Og, som nevnt ovenfor, en avsluttende basisøkt.

Alle klubber som har påmeldte deltakere må stille med minst en voksen leder pr. fem påmeldte deltakere.

Innbydelse til Lerøy-samling 2024.
On-line påmelding.

Les mer om ungdomslekene her: https://www.friidrett.no/barn-og-ungdom/leroy-lekene/

Invitasjon og påmelding til innendørsstevne 3 – søndag 17.03. 2024.

For å ivareta det sosiale aspektet best mulig, har det vært en tradisjon at deltakerne overnatter i DeepOcean Arena fra lørdag til søndag. Det skjer også dette året.
Vi kommer tilbake med mer informasjon om hva dere trenger til overnattingen til de som melder seg på samlingen.

 

Vi gleder oss og ønsker alle deltakere samt trenere og ledere hjertelig velkommen til en kjekk samling!