Lerøylekene- dag 1

Publisert: Lørdag 5. september 2020

Lerøylekene – dag 1

Etter en vår med mange avlysninger og utsettelser er det nå bestemt at Lerøy-lekene går som planlagt helgen 5. og 6. september.
HIL Friidrett har fått ansvaret for avviklingen av lekene for vår region også i år, og det betyr at 200
13- og 14 åringer fra kretsene Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Agder kommer til Haugesund den helgen.
 

Lerøy-lekene er ikke bare intens konkurranse mellom kretsene på friidrettsbanen, tanken er også å knytte ungdommene sammen sosialt og skape et godt miljø på tvers av kretsene. Dette året må vi selvfølgelig tenke smittevern i planleggingen av aktivitetene, men vi håper ikke dette skal legge noen demper på verken idrettsgleden eller lysten til å være med.

Invitasjonen til årets Lerøy-leker er sendt kretsene, og det er kretsene som tar ut de som skal delta på Lerøylekene. Hver krets har fått tildelt sin kvote, som for øvrig er redusert litt i forhold til tidligere år.

All matservering til ungdommene foregår inne i DeepOcean Arena, mens overnattingen vil skje i klasserom på Haraldsvang skole. 

Vi trenger hjelp fra både barn og voksne for å løse de mange oppgavene rundt det å arrangere Lerøy-lekene, og vi regner med at de ungdommene som ikke blir tatt ut skal være med og hjelpe til med oppgaver – både på og utenfor banen.