Laastadlekene 2022

Publisert: Søndag 30. oktober 2022 kl. 11:00

HIL Friidrett – i nært og godt samarbeid med Laastad & Co. AS – er glad for å ønske barn mellom 4-12 år hjertelig velkommen til Laastadlekene i Deep Ocean Arena, søndag 30. oktober fra kl. 11 – 15.

INVITASJON.

Etter et par års ufrivillig pause, åpner vi opp DeepOcean Arena og satser på å gjenta tidligere års suksess med Laastadlekene 2022.

Vi tilbyr friidrettsaktiviteter for de aller yngste. Vi tilbyr et uformelt og kjekt møte med ulike friidrettsøvelser, og tilbyr dette til aldersgruppen 4-12 år. Og vi vil gjerne understreke at Laastad-lekene er åpent for alle som har lyst til å prøve litt hva friidrett er, ikke bare de som alt deltar på aktivitetene her i klubben til daglig.

Vi planlegger et vrimlestevne med stasjoner hvor deltakerne får prøve seg på tradisjonelle friidrettsøvelser som lengde- og høydehopp, 60m, ballkast og dessuten hinderløype og stafett.

Det er gratis for alle å delta og alle deltagerne får medalje og diplom.

 

HIL Friidrett vil stå for salg av bl.a. lapskaus oppe i 2. etasje, så hvorfor ikke ta søndagsmiddagen i DeepOcean Arena denne dagen? Kaffe og hjemmebakt kan vi også tilby..

Laastad & Co As vil ha utstilt sine nyeste bilmodeller med gode kampanjetilbud nede i hallen.

 

Velkommen til en hyggelig og aktiv familiedag sammen med oss !

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:
GENERALSPONSOR: