Laastad-lekene 2020- UTSATT TIL HØSTEN

Publisert: Fredag 13. mars 2020 kl. 17:00

Pga. stor usikkerhet rundt store folkeansamlinger og smittespredning har vi, i samråd med Laastad & Co. valgt å utsette til senere i høst. Dato er ikke satt enda, og vi kommer tilbake med den så snart vi har funnet en passende dag.
Vi beklager dette, men håper på forståelse for vurderingen. 


HIL Friidrett – i nært og godt samarbeid med Laastad & Co. AS – er glad for å ønske barn mellom 3-10 år hjertelig velkommen til Laastadlekene i Deep Ocean Arena, fredag 13. mars fra klokken 17 – 19.

Etter fjorårets suksess med nærmere 280 deltakere, tenker vi å gjøre små justeringer på opplegget,
og tilbyr friidrettsaktiviteter for de aller yngste. Vi tilbyr et uformelt og kjekt møte med ulike friidrettsøvelser, og tilbyr dette til aldersgruppen 3-10 år. Og vi vil gjerne understreke at Laastad-lekene er åpent for alle som har lyst til å prøve litt hva friidrett er, ikke bare de som alt deltar på aktivitetene her i klubben til daglig.

Vi planlegger et vrimlestevne med stasjoner hvor deltakerne får prøve seg på både tradisjonelle og utradisjonelle friidrettsøvelser.
I hallen vil barna få prøve seg på ulike aktiviteter/øvelser innen både løp, hopp, kast og balanse, og som i fjor legger vi også inn en hinderløype med ulike utfordringer.
Startnummer på brystet hører med til et friidrettsstevne, men på dette stevnet blir resultatene de enkelte oppnår skrevet direkte på startnummeret og ikke ført på lister.

Det er gratis for alle å delta og alle deltagerne får medalje og diplom.

For å få en viss oversikt over hvor mange som har lyst til å være med ønsker vi forhåndspåmnelding, og påmeldingsskjema til Laastad-lekene 2020 vil dere finne nederst på siden fra 10. februar.
De som melder seg på på forhånd blir med i trekningen av fine premier fra Laastad & Co.

Påmelding Laastadlekene 2020

Meld deg på ved å fylle ut informasjonen i dette påmeldingsskjemaet.


Det vil også være anledning til påmelding ved oppmøte.

 

HIL Friidrett vil stå for kiosksalg i 2. etasje i DeepOCean Arena.

Laastad & Co As vil ha utstilt sine nyeste bilmodeller med gode kampanjetilbud.

Velkommen til en hyggelig og aktiv familiekveld sammen med oss !

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

GENERALSPONSOR: