Kretsstevne 11+

Publisert: Onsdag 10. juni 2020 kl. 18:00

Resultatliste fra kveldens kretsstevne på Haugesund Friidrettsstadion.

Tidsskjema til onsdagens kretsstevne.

Oversikt over påmeldte til stevne.

Funksjonærliste til kveldens stevne.

Pga. gjeldende smittevernregler har vi denne gang vært nødt til å dele stevnet i to bolker – en for tekniske øvelser og en for løp. Spyd, kule, tresteg og høyde starter en halvtime før opprinnelig stevnestart, og beregnes ferdig før løpsøvelsene starter kl. 18:30.
Begrensningene på inntil 50 personer har også gitt seg utslag i at vi denne gang har måttet si nei til flere som ønsket å delta. Det er selvsagt beklagelig, men vi er nødt til å forholde oss til de retningslinjene som er gjelder og etterleve disse.
Fra mandag 15. juni øker maks. grensen fra 50 til 200, og da har vi plass til flere.

I kule og spyd blir redskapene rengjort/desinfisert før og etter stevnet, og under konkurransen skal utøverne ha «egen kule/spyd» hele tiden, og hente kule/spyd etter eget kast. Kastmerker vil bli benyttet. I samme åndedrag er det også relevant å minne om at vi må holde god avstand – både innenfor og utenfor gjerdet, samt fortsette med den gode håndhygienen som vi har vært så flinke til den siste tiden. 

Vi må også minne om at terskelen for å gå inn på banen er høyere under dette stevnet. Det er kun  utøvere, dommere/funksjonærer og andre som har med stevneavviklingen å gjøre, som kan være  innenfor gjerdet, mens foreldre/foresatte oppholder seg utenfor gjerdet.
Vi regner med at alle respekterer dette.

 

Velkommen!

 

Minner om neste friidrettsstevne på Haugesund Friidrettsstadion onsdag 17. juni kl. 18:00 for aldersgruppe 11 år og eldre. Link til påmelding.

 

Vi retter oss etter regler og anbefalinger fra Norges Friidrettsforbund, FHI og myndigheter og gjennomfører stevne med de til enhver tid gjeldende smittevernregler mht. avstand, maks antall deltakere mv.

 

GENERALSPONSOR: