Kretsstevne (KM-Innendørs)

Publisert: Lørdag 29. januar 2022 kl. 10:00

Værgudene spilte dessverre ikke på lag i dag. Sterk vind gjorde det usikkert med returen tilbake over Boknafjorden etter stevnet. Dermed valgte mange påmeldte fra sør-fylket å bli hjemme, og det viser igjen på resultatlisten som inneholder uvanlig mange DNS. Det ble gjort en beslutning om å avvikle et ordinært kretsstevne for de som møtte opp. Så får vi se om det blir noe innendørs-KM senere i vinter.

Selv om det i headingen på resultatlisten står «KM-innendørs 2022» ble det ikke delt ut medaljer, og stevnet har altså ikke KM-status. Resultatene teller selvsagt med på statistikken på vanlig måte.  Resultatliste.

KM innendørs for 2022 for Rogaland, blir arrangert i DeepOcean Arena lørdag 29.januar.

Styret i HIL Friidrett har vurdert utsettelse av årets KM, men etter endringer i retningslinjer og anbefaling fra myndighetene gjeldende fra 15. januar, går vi nå for å arrangere – om enn med noen tilpasninger.
For aldersklassene 13-19 år, samt MS og KS (Toppidrett), kjører vi stevnet helt etter planen – stevne 1. Begrensningene for dette stevnet ligger i antall tilskuere, som ikke kan overstige 30 personer. De som ønsker å være med som publikum må registrere seg, og her gjelder prinsippet «først til mølla».

Registrering av fremmøte for publikum har nådd maks.grensen og er derfor slått av. Det betyr at vi dessverre ikke kan ta imot flere publikum til lørdagens KM.

Tidsskjema stevne 1
Heatoppsett for 60 og 200M blir lagt ut i morgen.

For resterende klasser, dvs. alle veteranklassene og MS/KS (unntatt Toppidrett) – stevne 2, planlegger vi et eget stevne, litt senere på dagen, med en begrensning på 30 utøvere, samt litt reduksjon i øvelsesutvalget.
I forhold til opprinnelig innbydelse har vi fjernet 60m hekk og høyde.
På denne delen av årets KM kan vi dessverre ikke tillate publikum, da deltakerne selv teller med blant de 30 personene som tillates på innendørs arrangement.

Tidsskjema stevne 2

Vi har tatt denne avgjørelsen basert på respekt for de mange frivillige som hjelper til, og ønsker ikke at de skal oppleve så lange dager og økter.

Vi håper dette ikke skal skremme noen fra å melde seg på og delta i årets KM.
Stevnetilbud er tilpasset og innenfor gjeldene smittevernregler, og vi håper mange vil finne stor glede og interesse i å delta.

Oppdatert invitasjon.

Link til påmelding.

 

 

 

VELKOMMEN TIL KM INNENDØRS 2022 I DEEPOCEAN ARENA!

 

GENERALSPONSOR: