Kverneland lekene (K Games) 2024

Publisert: Søndag 28. april 2024 kl. 11:00

Kverneland lekene (K Games) 2024

HIL Friidrett – i nært og godt samarbeid med Kverneland Bil AS Haugesund – er glad for å ønske barn mellom 5-11 år hjertelig velkommen til Kverneland lekene
K Games i Deep Ocean Arena, søndag 28. april mellom kl. 11 – 15.

INVITASJON.

Høsten 2022 hadde vi en tilsvarende åpen dag kalt Laastadlekene. Den dagen ble en braksuksess med godt over 300 barn som aktivt deltok på de ulike øvelsene.
Nå håper vi å gjenta den suksessen med samme innhold, men med nytt navn Kverneland lekene.

Vi tilbyr friidrettsaktiviteter for de aller yngste, og legger opp til et uformelt og mykt møte med ulike friidrettsøvelser, hovedsakelig for aldersgruppen 4-12 år.
Og la oss understreke at Kverneland lekene er åpent for alle som har lyst til å prøve litt hva friidrett er, ikke bare de som alt deltar på aktivitetene her i klubben til daglig.

Vi planlegger et vrimlestevne med stasjoner hvor deltakerne får prøve seg på tradisjonelle friidrettsøvelser som lengde – med eller uten tilløp, 60m, ballkast og dessuten hinderløype og stafett.

Kart over hallen og hvor øvelsene foregår.

Det er gratis for alle å delta og alle deltagerne får t-skjorte, medalje og diplom.

 

HIL Friidrett vil stå for salg av bl.a. lapskaus oppe i 2. etasje, så hvorfor ikke ta søndagsmiddagen i DeepOcean Arena denne dagen? Kaffe og hjemmebakt kan vi også tilby..

Kverneland Bil  vil ha utstilt sine nyeste bilmodeller med gode kampanjetilbud nede i hallen.

 

Velkommen til en hyggelig og aktiv familiedag sammen med oss !

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

GENERALSPONSOR FOR HAUGESUND IDRETTSLAG: