Innendørsstevne 1 – UTSATT

Publisert: Onsdag 13. januar 2021 kl. 18:30

Sesongens første innendørsstevne er terminfestet til onsdag 13. januar, med stevnestart kl. 18:30.

Vi tolker situasjonen slik, at det ikke vil åpnes for flere deltakere enn 50 på dette stevnet. Selv om idretten ikke har hatt smitteutbrudd i forbindelse med avvikling av stevner og løp, skal det mye til for at myndighetene åpner for flere deltakere. Dette vil nok være gjeldende frem til vi får enda bedre kontroll på smittesituasjonen og vaksinen er på plass.

Vi planlegger derfor et stevne for 50 deltakere med øvelsene oppført i innbydelsen.

Innbydelse med øvelsesutvalg og link til påmelding:

I tillegg er det kommet inn et ønske om 5000m. Det kan vi f.eks. løse på den måten at de som ønsker å delta på 5000m starter i et ekstra stevne, og at starten på dette blir etter at det ordinære innendørsstevnet er avviklet. Da snakker vi om start 20:15-20:30.
Dette er en tilpasning vi håper alle finner fornuftig og meningsfull. 
Foreløpig har vi ikke egen påmeldingslink til denne øvelsen, men den legges ut når vi har approbert øvelsen og klarsignal fra kretsen.

Startliste, tidsskjema, funksjonærliste mv. vil foreligge senest tirsdag 12. januar.

Alle arrangement/stevner som blir arrangert av HIL Friidrett  vil være innenfor de retningslinjer som FHI har gitt og som NFIF har tilpasset friidretten i Norge. Det betyr i ytterste konsekvens at stevnet også kan bli avlyst, dersom faren for smittespredning tilsier det. 

 

GENERALSPONSOR: