TINESTAFETTEN 2024

Publisert: tirsdag 7. mai 2024

TINESTAFETTEN 2024

Den 31. utgaven av Tinestafetten ble arrangert på Haugesund Friidrettsstadion i formiddag.
Av de 95 påmeldte lag var det hele 93 som stilte på startstreken i vårt lokale arrangement. På landsbasis er det over 100000 elever som løper stafett denne dagen, og det viser at stafetten er liv laga og holder stand som verdens største stafett.

Resultatene er ikke viktigst i slike arrangement, som har som mål å få flest mulig elever i hver klasse til å stille opp og løpe en etappe. Og når lengden på hver etappe ikke er mer enn 200m, er det en overkommelig oppgave for de aller, aller fleste.

En annen viktig oppgave for stafetten er å skape samhold og entusiasme rundt et aktivt og godt klassemiljø. Det hadde nok de fleste klassene jobbet godt med, for det unge løperne fikk god støtte underveis på sine etapper. Det var mange engasjerte og entusiastiske heiagjenger langs stadion-gjerdet i formiddag.

På både 6. og 7. trinn var det god deltakelse med h.h.v. 39 og 38 påmeldte lag, mens ungdomstrinnet nok et år sliter med å stille lag. Det ser ut til å være en vanskeligere oppgave å få motivert 14-16 åringene til denne utfordringen, enn det er for de litt yngre.
Kun 6 lag var påmeldt fra ungdomstrinnet, men la oss for all del gi honnør til de som stiller opp.

Resultater 6. trinn.

Resultater 7. trinn

Resultater barnetrinnet – åpen klasse.

Resultater ungdomstrinnet.

Det flotte været gjorde sitt til at årets utgave av Tinestafetten blir husket en tid. Fin og eksemplarisk oppførsel fra elever, lærere/ledere gjorde også sitt til at årets stafett går inn i historien som et godt gjennomført stevne. Og det virket på oss arrangører som mange kom godt forberedt til stafetten.
Som en av de rutinerte funksjonærene sa:
«Det virker som de har øvd på både vekslinger og korteste vei til mål dette året».

Da gjenstår det bare å takke samtlige som var til stede på Friidrettsstadion for en hektisk, men kjekk formiddag, og ønske velkommen tilbake neste år !!

 

GENERALSPONSOR FOR HAUGESUND IDRETTSLAG: