Klubbtur til Tyrvinglekene 2024

Publisert: søndag 12. mai 2024

Klubbtur til Tyrvinglekene 2024

Tyrvingelekene er et av landets største friidrettsstevner for barn og ungdom, og arrangeres i år 14.-16. juni i Bærum Idrettspark.
HIL Friidrett har mange år deltatt med en stor tropp på Tyrvinglekene, og dette året planlegger vi også felles klubbtur med buss til Bærum.

Opplegget blir litt anderledes dette året, siden Tyrvinglekene ikke klaffer med Bislett Games, og dermed blir det ingen tur innom Oslo.
I grove trekk ser årets opplegget slik ut:

  • Avreise med buss fra Haugesund torsdag 13. juni kl. 15:30 fra parkeringsplassen vest for Ishallen.
  • Ankomst Garvikstrondi Camping i Seljord ca. kl. 19:30 torsdag kveld.
  • Grilling om kvelden og overnatting i hytter på Garvikstrondi Camping fra torsdag til fredag. Frokost med medbrakt brød og pålegg før avreise videre til Bærum fredag formiddag.
  • Tyrvinglekene i Bærum Idrettspark fredag, lørdag og søndag
  • Overnatting på hotell Thon Oslofjord i Sandvika fra fredag 14. – søndag 16. juni. Frokost på hotellet.
  • Ett eller to fellesmåltider som klubben bekoster.
  • Retur fra Bærum til Haugesund søndag etter stevnet (ettermiddag), og ankomst Haugesund mandag 17. juni ca. kl. 00:30.

Egenandel har vi satt til kr. 1500,-

For å få en god oversikt over hvor mange som er interessert i å være med på en slik tur, har vi laget et enkelt skjema som vi ber dere fylle ut og sende oss. Da får vi en mye bedre oversikt m.t.p. bestilling av overnatting.

TYRVINGLEKENE 2024

Navn på den som skal delta
Alternativer(Påkrevd)
* Buss fra Haugesund torsdag ettermiddag 13.6. * Grilling og overnatting i i hytter i Seljord 13.-14.juni * Frokost på campingplassen før avreise til Bærum * Overnatting Thon Hotel Oslofjord 14.-16. juni * Frokost på hotellet alle lørdag og søndag. * Ett eller to fellesmåltider dekkes av klubben * Delta på Tyrvinglekene 14.-16. juni * Retur med buss fra Bærum søndag ettermiddag ca. kl. 17:00 * Ankomst Haugesund mandag 17. 6. ca. kl. 00:30 Alternativt: kun delta på Tyrvinglekene fra 14.-16. juni og ordne/bekoste transport til Bærum på egenhånd.
Vi vet at noen har skoleavslutninger, eksamener og andre ting i disse dagene. Det er da mulig å bestille f.eks. fly til Oslo fredag, tog videre til Sandvika/Bærum og koble seg på fellesturen derfra.
Foresatte som kan være med som voksen leder får reis og opphold dekket av klubben.

 

NB! Utfylling og innsending av dette skjema gjelder ikke som påmelding til øvelsene på Tyrvinglekene.   On-line påmelding til Oslo Sportslager Tyrvinglekene 2024
Påmeldingsfristen er 06.06.2024 kl.23:55 og den må dere overholde!

Tyrvinglekene har egen hjemmeside, med mer informasjon om friidrettsstevnet.

 

Vi trenger også noen voksne leder med på turen, og oppfordrer noen av dere foresatte til å melde dere til tjeneste. Det er en fin tur og en flott gjeng å reise på tur med, men med 40-45 aktive i sving gjennom tre travle dager, vil trenerne være opptatt med det idrettslige stort sett hele tiden.
Alle konkurrerer ikke samtidig, og da vil det være behov for noen voksne som kan være samlingspunktet på tribunen, for de som ikke er i sving ute på banen.
Voksne ledere betaler selvsagt ingen egenandel, og får turen dekket av klubben.

Endelig påmeldingsfrist til turen har vi satt til 1. juni, men vi vil sette stor pris på å få inn påmeldingene i god tid før det. Har du bestemt deg for å være med, er det ingen grunn til å vente med å melde seg på denne flotte fellesturen til Bærum.

 

 

GENERALSPONSOR FOR HAUGESUND IL FRIIDRETT: