GASSCO-lekene 2023

Publisert: fredag 1. september 2023

GASSCO-lekene 2023

HIL Friidrett arrangerer GASSCO-lekene på Haugesund Friidrettsstadion lørdag 2. september. Dette er et av sesongene siste friidrettsstevner her på våre kanter, og er åpent for alle i aldersgruppene 6-19 år samt KS/MS.
HIL Friidrett ønsker velkommen til et friidrettsstevne med rikholdig øvelsesutvalg.

Resultatliste Gassco-lekene 2023

 

Ved påmeldingsfristens utløp var det 78 påmeldte til årets GASSCO-leker. Klassevis deltakerliste.

Tidsskjema.

Vi har tillatt oss å slå sammen klasser i samme heat i løpsøvelsene, men premiering skjer selvsagt klassevis.
Vi kommer ikke til å gjennomføre avkryssing før start, men alle bes møte opp til min. femten min,. før start på sin øvelse. Da kan vi foreta endringer i heatoppsett uten at det får konsekvenser for oppsatt tidsskjema.
Oppmøte i tekniske øvelser min. ti min. før øvelsesstart.

Enkelte utøvere har meldt seg på i så mange øvelser at det nok blir travelt å gjennomføre. Dette er vi klar over, og skal vise fleksibilitet i forhold til å delta i andre øvelser samtidig.

Til avvikling av et slikt stevne trengs det mange frivillige hender, og dette kan til tider være ganske utfordrende. Denne gangen var det ekstra krevende, siden så mange av våre egne utøvere deltar på årets Lerøyleker.
Vi kom i mål, og takker hjerteligst til alle som stiller noen timer av sin fritid til disposisjon for å hjelpe idrettslaget. Mange har nok gode alternativer til å bruke en lørdag formiddag til friidrettens beste, men jeg er ganske sikker på vi kan love at dere får en god opplevelse med dere videre. Lite som kan måle seg med en opplevelse av sann idrettsglede blant barn og unge.
Tusen, tusen takk for at du stiller opp !! 

Funksjonærlisten til morgendagens stevne.

 

HJERTELIG VELKOMMEN TIL HAUGESUND FRIIDRETTSSTADION OG GASSCO-lekene 2023 !!

 

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

GENERALSPONSOR FOR HAUGESUND IDRETTSLAG: