Klubbtur til Tyrvinglekene 2023

Publisert: torsdag 20. april 2023

Klubbtur til Tyrvinglekene 2023

Tyrvingelekene er et av landets største friidrettsstevner for barn og ungdom, og arrangeres 16.-18. juni 2023 i Bærum Idrettspark.
HIL Friidrett har mange år deltatt med en stor tropp på Tyrvinglekene, og dette året planlegger vi også felles klubbtur med buss til Bærum.

I grove trekk ser opplegget slik ut:

  • Avreise med stor buss fra Haugesund torsdag 15. juni ca. kl. 07:30.
  • Ankomst Bislett stadion i Oslo torsdag ettermiddag, og billetter til Bislett Games torsdag kveld.
  • Overnatting på hotell Thon Oslofjord i Bærum 15.-18. juni. Frokost på hotellet.
  • Ett eller to fellesmåltider som klubben bekoster.
  • Tyrvinglekene i Bærum Idrettspark fredag, lørdag og søndag
  • Retur fra Bærum til Haugesund søndag etter stevnet (ettermiddag), og ankomst Haugesund mandag 19. juni ca. kl. 01:30.

Egenandel har vi satt til kr. 2500,-

For å få en god oversikt over hvor mange som er interessert i å være med på en slik tur, har vi laget et enkelt skjema som vi ber dere fylle ut og sende oss. Da får vi en mye bedre oversikt m.t.p. bestilling av overnatting og ikke minst billetter til Golden League stevnet på Bislett torsdag kveld.

Tyrvinglekene 2023

Påmelding til årets klubbtur for HIL Friidrett: Tyrvinglekene 2023 i Bærum inkl. billetter til Bislett Games i Oslo torsdag 15. juni.

Navn på den som skal delta
Alternativer(Påkrevd)
* Buss fra Haugesund torsdag morgen 15. juni. * Billett til Bislett Games torsdag kveld * Overnatting Thon Hotel Oslofjord 15.-18. juni * Frokost på hotellet alle fredag-søndag. * Ett eller to fellesmåltider dekkes av klubben * Delta på Tyrvinglekene 16.-18. juni * Retur med buss fra Bærum søndag ettermiddag ca. kl. 17:00 * Ankomst Haugesund mandag 19. 6. ca. kl. 01:30 Alternativt: kun delta på Tyrvinglekene fra 16.-18. juni og ordne/bekoste transport til Bærum på egenhånd.
Vi vet at noen har skoleavslutninger, eksamener og andre ting i disse periodene. Det er da mulig å selv bestille fly til Oslo torsdag eller fredag, og så koble seg på fellesturen derfra.
Foresatte som kan være med som voksen leder får reis og opphold dekket av klubben.

NB! Utfylling og innsending av dette skjema gjelder ikke som påmelding til øvelsene på Tyrvinglekene. On-line påmelding til stevnet: https://isonen.no/event/clf0ywf2v20364801dgrvx3frfr/
Påmeldingsfristen er 08.06.2023 og den må overholdes!

Tyrvinglekene har egen hjemmeside, med mer informasjon om friidrettsstevnet.

 

Vi trenger også noen voksne leder med på turen, og oppfordrer noen av dere foresatte til å melde dere til tjeneste. Det er en fin tur og en flott gjeng å reise på tur med, men med 40-45 aktive i sving gjennom tre travle dager, vil trenerne være opptatt med det idrettslige stort sett hele tiden.
Alle konkurrerer ikke samtidig, og da vil det være behov for noen voksne som kan være samlingspunktet på tribunen, for de som ikke er i sving ute på banen.
Voksne ledere skal ikke betale egenandel, og får selvfølgelig turen dekket av klubben.

Endelig påmeldingsfrist til turen har vi satt til 1. juni, men vi vil sette stor pris på å få inn påmeldingene i god tid før det. Har du bestemt deg for å være med, er det ingen grunn til å vente med å melde seg på denne flotte fellesturen til Oslo og Bærum.

 

 

GENERALSPONSOR FOR HAUGESUND IL FRIIDRETT: