Haugesunds Avis Halvmaraton og 5 km. mosjonsløp

Publisert: mandag 23. januar 2023

Haugesunds Avis Halvmaraton og 5 km. mosjonsløp

Haugesunds Avis har gjennom mange år vært en stabil og god støttespiller for Haugesund IL Friidrett, og det er med glede vi konstaterer at dette samarbeidet fortsetter.

De siste ti årene er dette samarbeidet konkretisert gjennom Haugesunds Avis Halvmaraton og 5 km. mosjonsløp, et løp/arrangement som etter hvert er godt innarbeidet blant mange løpsglade på Haugalandet. Ny avtale for årets løp er undertegnet, og adm.dir. Einar Tho er godt fornøyd med at samarbeidet fortsetter.
HIL Friidrett er en klubb som skal favne både bredde- og toppidrett, og samarbeidsavtalen med HIL Friidrett om Haugesunds Avis Halvmaraton, innebærer en støtte til breddeidretten og aktivitet for folk flest, sier Einar Tho.
Styreleder Morten Vestvik, som er kjent for sitt engasjement for løping og løpegrupper, er ikke fremmed for tanken om å få til fellestreninger i forkant av løpene, hvor målsetningen må være gjennomføring av et av løpene.
Kan vi få det til, er det naturlig å tilby det som et tilbud til våre lesere. Dette er folkehelse på sitt beste, avslutter Einar Tho.

 

Løpsdato i 2023 er lørdag 10. juni, og påmeldingen er åpnet.

Lenke til påmelding.

 

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

GENERLSPONSOR: