Olaussens Metall AS er med videre

Publisert: torsdag 15. desember 2022

Olaussens Metall AS er med videre

Olaussens Metall AS har vært en trofast og god støttespiller til HIL Friidrett helt fra DeepOcean Arena ble åpnet i 2012. og de bli med videre.

Avtalen om arenareklame ble nylig forlenget for nye tre år.
Daglig leder Kjell Sternhoff ser det som viktig å støtte opp om lokale klubber, og er glad for å bidra til aktive treningsmiljø og gode møteplasser for barn og ungdom. Det finner vi i HIL Friidrett, og derfor er det en glede å støtte klubben på denne måten.

Daglig leder Trygve Voll i HIL Friidrett er svært fornøyd med at Olaussens Metall AS blir med videre. Langsiktige avtaler, som den vi har hatt med Olaussens Metall AS, er gull verdt for klubben, og gir oss trygghet til planlegging av aktiviteter frem i tid, uttaler Voll.