GASSCO-lekene 2022

Publisert: fredag 2. september 2022

GASSCO-lekene 2022

Lørdag 3. sept. arrangerer HIL Friidrett GASSCO-lekene på Haugesund Friidrettsstadion.
Det er tredje gang stevnet blir arrangert, og tanken bak er å gi et godt og fullverdig stevnetilbud for de yngste utøverne, som ikke reiser så langt for å delta på friidrettsstevner.

Stevnet er imidlertid ikke bare beregnet på lokale utøvere, og ved påmeldingsfristens utløp var det påmeldt 118 deltakere i alderen 6 – 19 år fra 17 ulike klubber. De 17 klubbene er spredt fra Egersund i sør til Bergen i nord.

Resultater publiseres her

Startliste påmeldte.

I løpet av gode tre timer lørdag formiddag skal disse gjennomføre bortimot 300 starter, og noen får det svært travelt med å flytte seg mellom øvelses-stedene.

Tidsskjema løp

Tidsskjema teknisk øvelser.

Stevnet blir ikke streamet, men etterhvert som øvelsene er ferdige, vil vi legge ut link til resultatside.

 

Daglig leder Trygve Voll er fornøyd med oppslutningen om årets utgave. Påmeldingen var laber, men tok seg heldigvis opp de siste dagene, og i antall starter ligger vi like bak tidligere år. Han mener klubben stiller godt forberedt til å ta imot utøverne, og nærmere 40 funksjonærer vil være i sving med ulike oppgaver.
GASSCO-lekene blir årets siste friidrettsstevne av en viss størrelse i vårt distrikt, og blir også en god test på om arrangørstaben i HIL Friidrett har holdt formen vedlike gjennom sommeren.

Funksjonærliste.

Vi skal legge oss i selen for å opprettholde vårt gode renomme som stevnearrangør, sier Voll. Han gleder seg til helgen og har jobbet godt de siste ukene for å legge forholdene best mulig til rette for de som skal delta.

Det er ingenting som kommer av seg selv, og selv om vi jevnlig står som arrangør av friidrettsstevner og løp, lever hvert arrangement sitt eget liv og krever nøye planlegging, men kjekt er det, avslutter Voll.

 

VELKOMMEN TIL HAUGESUND FRIIDRETTSSTADION OG ÅRETS GASSCO-LEKER!

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

GENERALSPONSOR FOR HAUGESUND IDRETTSLAG: