HAUGESUND IDRETTSLAG I FOLKETOGET

Publisert: mandag 9. mai 2022

HAUGESUND IDRETTSLAG I FOLKETOGET
Etter to års ufrivillig pause, blir det igjen Folketog i Haugesund på nasjonaldagen.

Tradisjonen tro stiller HIL Friidrett i toget, og vi oppfordrer alle våre medlemmer til å stille opp på denne tradisjonsrike marsjen gjennom byens gater. Vi håper riktig mange – både unge og litt eldre – blir med på turen. Da får vi vist bredden og den store aktiviteten vi har i klubben.
Folketoget har alltid mange tilskuere, og en stor og fyldig HIL-tropp er et flott skue og god synliggjøring av klubben. Spesielt gledelig er det om mange av våre yngste medlemmer blir med. Ta gjerne på overtrekksjakke eller annet klubbtøy, så viser vi ekstra godt igjen, men det er selvfølgelig fullt tillatt å stille i finstasen også.

Toget starter i Strandgata kl. 15:15, og dette året har vi fått «startnummer» 17, like bak Haugesund Basketbalklubb og foran Haugesund Turnforening.
Antatt møteplass til oppstilling er like sør for krysset Strandgata/Torggata, ved restaurant Egon, senest kl. 15.00.