Klubbtøy på Intersport

Publisert: mandag 4. april 2022

Klubbtøy på Intersport

Fra januar 2021 ble Craft igjen leverandør av klubbtøy til HIL Friidrett, og lokal samarbeidspartner er Intersport-butikken i Haugesund sentrum.
Alt salg foregår i butikken under Edda kino, og butikken har godt utvalg og en egen utstilling av Crafts klubbkolleksjon for HIL Friidrett.
Nå som utendørssesongen er rett rundt hjørnet, kan det være en passende anledning å ta turen innom butikken og se om du finner f.eks. en t-skjorte, en vindjakke eller tights i klubbens farger.
På stevnene vi deltar på – enten det skjer utenbys eller på Friidrettsstadion – er det ekstra fint å se at alle som representerer HIL Friidrett er kledd i klubbens stolte farger. Klubbens medlemmer blir enda mer synlige og vi får en opplevelse av fellesskap. Det blir også fine bilder av en stor samlet tropp i like farger, som gjør seg godt i dagens samfunn med stor vekt på synlighet på sosiale plattformer.

Her er noen eksempler noen av de vanligste tekstilene, men best oversikt får en om en tar turen innom Intersport-butikken i Sørhauggata.

Klubbkolleksjonen fra Craft ble valgt fordi den hadde god komfort og passform, godt tilpasset friidrett., og her vil alle finne tøy de blir fornøyd med. Her kan en finne mye fint treningstøy for folk i alle aldre, i mange størrelser og til en fornuftig pris.

Når du/dere handler i butikken, er det viktig å oppgi at en er medlem i HIL Friidrett, slik at du/dere får den riktige rabatten i.h.h.t. inngått avtale, og at butikken får registrert alt salg til HIL-medlemmene med den riktige koden.
Avtalen gir også HIL-medlemmer rabatt på annet kjøp i butikken, og trenger du f.eks. nye løpesko gir Intersport Haugesund en rabatt på 10 % på ordinære priser til HIL-medlemmer.