INNENDØRS-NM ULSTEINVIK

Publisert: fredag 4. februar 2022

Denne helgen avvikles årets innendørs-NM i Ulsteinvik med Dimna IL som arrangør, og HIL Friidrett er representert med tre utøvere.
Kristine Lande Dommersnes er påmeldt 1500M (lørdag) og 3000M (søndag), mens Hanna Haugsvær (kule) og Andreas Døske (5000M kappgang) begge skal i ilden lørdag.

For Hanna sin del blir dette første gang hun deltar i innendørs-NM i klasse KS. Hun debuterte i seniorklassen med en fin 5. plass under hoved-NM i Kristiansand i fjor høst, og et realistisk mål for Hanna må være å kopiere den plasseringen, og flytte sin personlige rekord på 11,32m ytterligere mot tolv-meters merket.
For Kristine og Andreas sin del, har begge vært med noen år og har sågar medaljer å skilte med. Forrige gang innendørs-NM ble arrangert var i Bærum i februar 2020, og da kom begge to hjem med medalje. Kristine vant 3000M og hentet en bronsemedalje på 1500M, mens Andreas gikk inn til  sølvmedalje på sin 5000M kappgang. Om det blir like god medaljefangst denne gang gjenstår å se.

NRK sender et par timer fra mesterskapet både lørdag og søndag, og det i tillegg til livestreaming fra stevnet, gir oss rikelig anledning til å følge med på aktiv friidrett i disse olympiatider.

arrangørens hjemmesider finner en utfyllende informasjon som tidsskjema, startlister mv.