INNENDØRS-KM 2022

Publisert: fredag 28. januar 2022

INNENDØRS-KM 2022
Værgudene spilte dessverre ikke på lag i dag. Sterk vind gjorde det usikkert med returen tilbake over Boknafjorden etter stevnet. Dermed valgte mange påmeldte fra sør-fylket å bli hjemme, og det viser igjen på resultatlisten som inneholder uvanlig mange DNS.
Det ble gjort en beslutning om å avvikle et ordinært kretsstevne for de som møtte opp. Så får vi se om det blir noe innendørs-KM senere i vinter.

Selv om det i headingen på resultatlisten står «KM-innendørs 2022» ble det ikke delt ut medaljer, og stevnet har altså ikke KM-status. Resultatene teller selvsagt med på statistikken på vanlig måte.  Resultatliste.

Lørdagens KM i DeepOcean Arena blir litt anderledes enn tidligere år, noe som selvsagt skyldes tilpasning til gjeldende regler og anbefalinger for innendørs arrangement.

For aldersklassene 13-19 år, samt MS og KS (Toppidrett), kjører vi stevnet helt etter planen – stevne 1 med stevnestart kl. 12:00.
Begrensningene for dette stevnet ligger i antall tilskuere, som ikke kan overstige 30 personer. Vi har fylt opp den listen, og derfor kan vi dessverre ikke ta imot flere publikum enn de som er forhåndspåmeldt. Ved ankomst til DeepOcean Arena blir dere krysset av mot påmeldingslisten. Publikum blir henvist til tribunen, og har ikke anledning til å bevege seg ut på banen under stevnet.
Vi ber om at dere tar med munnbind, som skal benyttes ved forflytning inne i hallen.

Trenere er de eneste vi ikke har noen oversikt over, og disse må registrere fremmøte ved hjelp av QR-kode som er opphengt i inngangspartiet i hallen. Dette gjøres ved ankomst.

Ved påmeldingsfristens utløp var det påmeldt godt og vel 100 utøvere.

Liste over påmeldte.

Tidsskjema stevne 1

Det blir justering av heatoppsett da det er meldt inn noe forfall pga vær og korona.

 

Stevne 2

For resterende klasser, dvs. alle veteranklassene og MS/KS (unntatt Toppidrett) – stevne 2, har vi lagt opp til et eget stevne med start kl. 15:40. For dette stevnet gjelder begrensningen de aktive utøverne.
Vi kan dessverre ikke ha publikum på stevne 2, da deltakerne selv teller med blant de 30 personene som tillates på innendørs arrangement.

Tidsskjema stevne 2

Stevnetilbud er tilpasset og innenfor gjeldene smittevernregler. Og selv om det medfører ekstra styr for oss alle, må vi være glade for at vi kan arrangere og skape meningsfylt aktivitet i en ekstraordinær tid.

HIL Friidrett ønsker alle utøvere, trenere, publikum hjertelig velkommen til årets KM!
Vi vil samtidig takke mange trofaste funksjonærer for at dere stiller opp og gjør avviklingen til en god opplevelse – til glede for fellesskapet. 

Funksjonærliste til lørdagens KM

 

GENERALSPONSOR: