LERØY-LEKENE 2021 VESTLANDET

Publisert: tirsdag 7. september 2021

LERØY-LEKENE 2021 VESTLANDET
Dato for årets Lerøy-leker nærmer seg, og HIL Friidrett som arrangør, ønsker å informere utøvere/trenere og ledere litt om praktiske ting i forbindelse med stevnet.

 

Dette året kan vi heldigvis åpne opp for publikum, men vi ønsker ikke å ha publikum ute på Friidrettsstadion under avvikling av stevnet. Gressbanen og løpebanene er forbeholdt utøvere, trenere og funksjonærene som må til for å gjennomføre stevnet.
Publikum skal holde seg i området på/ved tribunen og langs gjerdet på oppløpssiden.
Dessuten må alle som er innom stadion som tilskuere/publikum registrere seg via den QR-koden som er slått opp ved stevnekontoret ved inngang til stadion..

For øvrig gjelder selvsagt fremdeles de generelle smittevernreglene om en meters avstand, god håndhygiene og å holde seg hjemme om en ikke føler seg i form. Dette bør være godt innarbeidet.

Resultater publiseres her

Startliste – klassevis pr. øvelse.

Tidsskjema dag 1 – lørdag 11. september.
Etter torsdagens lagledermøte er det gjort en endring i tidsskjema for øvelsen STAV.
Endringene er markert med rød skrift på tidsskjema.

Tidsskjema dag 2 – søndag 12. september

Stevnet følger Norges Friidrettsforbund sine konkurranseregler.
Dette har vi konkretisert i et skriv om teknisk gjennomføring av stevnet.

Det er utarbeidet et programhefte for årets Lerøy-leker, hvor en kan finne svar på mange praktiske spørsmål. Dette er kun tilgjengelig i elektronisk utgave, og blir ikke utlevert på Friidrettsstadion.

Funksjonærliste lørdag – dag 1.

Funksjonærliste søndag – dag 2.

 

Haugesund IL Friidrett ser frem til å stå som arrangør for årets Lerøyleker på Vestlandet, og ønsker alle 142 unge, flott utøverne, deres trenere/ledere, foreldre/foresatte og øvrige tilskuere hjertelig velkommen til to fine friidrettsdager her i Haugesund.

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

GENERALSPONSOR: