GASSCO-lekene 2021

Publisert: fredag 27. august 2021

GASSCO-lekene 2021
Årets GASSCO-leker står for døren, og hvilken helg det ser ut til å bli!!

Resultater GASSCO-lekene dag 1.

Resultater GASSCO-lekene dag 2.

 

Med sol fra nesten skyfri himmel og minimalt med vind, ser helgen ut til å gi perfekte forhold for friidrett.
Det er påmeldt 130 utøvere til stevnet, og det betyr at vi avvikler alt som et stevne, og at de yngste rekruttene blir satt sammen med de som er litt eldre – alt på et tidsskjema.

Resultater publiseres her

Tidsskjema lørdag.

Funksjonærliste lørdag.

Liste over påmeldte pr. øvelse pr. klasse.

Vi har fått noen få forfall, og har tillatt oss å slå sammen et par klasser på 200m, noe som medfører at oppsatt tidsskjema for søndag blir forskjøvet med 5 min.

Oppdatert tidsskjema søndag.

Funksjonærliste søndag.

Dette året kan vi heldigvis åpne opp for publikum, men vi ønsker ikke å ha publikum ute på Friidrettsstadion under avvikling av stevnet. Gressbanen og løpebanene er forbeholdt utøvere, trenere og funksjonærene som må til for å gjennomføre stevnet.
Vi henstiller til publikum om å holde seg i området på/ved tribunen og langs gjerdet på oppløpssiden.
Dessuten må alle som er innom stadion som tilskuere/publikum registrere seg via den QR-koden som er slått opp ved inngangsportalen.

For øvrig gjelder selvsagt fremdeles de generelle smittevernreglene om en meters avstand, god håndhygiene og å holde seg hjemme om en ikke føler seg i form. Dette bør være godt innarbeidet.

Vi som arrangør ser frem til en flott augusthelg i friidretten tegn, og ønsker alle utøvere, trener/ledere, foreldre/foresatte og øvrige tilskuere hjertelig velkommen til to fine friidrettsdager her i Haugesund.

 

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

 

GENERALSPONSOR: