ARNE M. SIMONSEN 60 år.

Publisert: tirsdag 31. august 2021

ARNE M. SIMONSEN 60 år.

Et av vårt æresmedlemmer Arne Moksheim Simonsen fyller 60 år i dag, og HIL Friidrett gratulerer hjerteligst.

 

Arne har vært en virkelig stor bidragsyter i klubben, og har lagt ned et stort, men ukjent antall dugnadstimer gjennom mange år.
Den aktive karrieren startet som sprinter i 1975, men det er først og fremst som trener og leder at Arne har bidratt.

Fra midt på åtti-tallet og frem til og med 2013, hadde han sammenhengende verv i styret i Haugesund IL.

Som sprinttrener for de yngste i klubben tok han også ansvar for den sosiale delen, og de som var så heldige å få være med på disse samlingene, snakker ennå om kjekke og minnerike kvelder på hytta i Vikebygd.

På arrangørsiden har han også hatt store og viktig oppgaver.
Den kunnskapen om friidrett som Arne besitter har kommet klubben til nytte ved mange anledninger, og Arne sitt navn er et av de første som blir nevnt, når klubben skal arrangere større nasjonale stevner og mesterskap. Han har vært med i de fleste komiteen klubben har etablert i forbindelse med gjennomføringen av disse.

Etter at han gjennomførte forbundsstarterkurs for noen år tilbake, er det først og fremst jobben som starter han har skjøttet de siste årene. Også her stiller han opp trofast opp, på større og mindre stevner og i all slags vær. En viktig jobb og en utsatt post, som er nok et eksempel på det store hjertet Arne Simonsen har både for klubben og for friidretten.

Arne ble utnevnt til æresmedlem i Haugesund IL i 2016.

Gjennom et nærmere femti år langt forhold, har Arne betydd mye for Haugesund IL og klubben har betydd mye for han. Vi gratulerer hjerteligst med 60-års dagen, og håper vi kan dra nytte av dine kunnskaper og erfaringer i mange år fremover.