Terrengløpskarusellen 2021 – oppsummering.

Publisert: torsdag 6. mai 2021

Det tredje og siste løpet i årets Terrengløpskarusell ble avviklet i Haraldsvang i går ettermiddag. Det fine vårværet ga en ekstra fin ramme til løpet, og våryre løpere – og forventningsfulle foreldre/besteforeldre – fikk en fin opplevelse.

Etter et halvt år med lite arrrangement og et lavere aktivitetsnivå enn vanlig, er det tydelig å merke at mange setter stor pris på at vi får opp igjen aktivitetene. «Kjekt at det skjer noe«, er gjennomgangsmelodien blant både tilskuere og aktive.
Stemningen har tildels vært stor, med ivrige heiarop til løperne på vei gjennom løypa.

Umiddelbart etter målgang kunne alle løperne hente en velfortjent medalje for sin innsats i årets Terrengløpskarusell.

Kort oppsummert har 103 ulike løpere vært med på minst et av årets løp, og de aller fleste (over 80 %) har deltatt på samtlige tre løp.

Rekruttene fra 6-9 år løp en 315 m lang løype, mens jenter og gutter fra 10-12 år var gjennom løypa på 620 m. For de litt eldre ungdommene er tilbudet 840 m.

Resultater fra løp 1.

Resultater fra løp 2.

Resultater fra løp 3

I resultatlistene kan en via nedtrekksmenyen enkelt finne tider for de ulike klassene, eller en kan søke etter navn på utøver.

Fotograf Grethe Nygaard var innom det siste løpet onsdag kveld, og hennes mange fine bilder finner dere på H-avis.no.

Tusen takk til alle som deltok og til engasjerte tilskuere for den fine stemningen dere laget disse tre vårkveldene i vakre Haraldsvang.