Trening i DeepOcean Arena – oppdatert informasjon.

Publisert: torsdag 15. april 2021

Trening i DeepOcean Arena – oppdatert informasjon.

De strenge lokale smitteverntiltakene ble fjernet mandag, og dermed er vi tilbake på de nasjonale forskriftene. Fra og med mandag 12. april har vi derfor åpnet opp litt for innendørs trening for barn og ungdom.
Enkelt sagt er vi tilbake til tiden mellom nyttår og påske, da barn og unge, samt voksne (over 20 år) som faller inn under begrepet toppidrett, kan trene og konkurrere innendørs.

Fra og med 16. april åpnes det også for at voksne over 20 år, som ikke faller inn under toppidretts-begrepet, kan samles til organisert trening.

For innendørs trening gjelder følgende: grupper inntil 10 personer og min. en meters avstand.
Organisert trening for voksne kan gjennomføres utendørs med inntil 20 personer og god avstand.

NFIFs retningslinjer for håndtering av covid-19.

Dersom smittesituasjonen holder seg fortsatt lav – både lokalt og på landsbasis – vil også den gjenåpningsplanen, som Regjeringen presenterte tidligere i uken, åpne opp for ytterligere aktivitet allerede fra fredag 16. april.
Det får mindre å si for vår innendørs trening og arrangement, siden klubben nå gradvis flytter aktivitetene utendørs. Iflg. denne planen vil det allerede på trinn 1 være tillatt med 200 personer pr. arrangement.
Det lover godt for en mer aktiv vårsesong, og betyr at det 1. løpet i årets Terrengløpskarusell etter alt og dømme vil bli avviklet i Haraldsvang onsdag 21. april.

Husk å melde dere på Terrengløpskarusellen. Vi gleder oss!!

 

 

 

GENERALSPONSOR: