Craft ny leverandør av klubbtøy til HIL Friidrett.

Publisert: torsdag 17. desember 2020

Craft ny leverandør av klubbtøy til HIL Friidrett.

Fra 1/1 2021 blir Craft igjen klubbens leverandør av klubbtøy til HIL Friidrett.
Det er klart etter at klubben har inngått en 4-årig avtale med NewWave Norway avd. Craft om levering av klubbtøy. Lokalt blir det Intersport-butikken i Haugesund sentrum som blir vår samarbeidspartner, og alt salg vil gå via butikken. Vi regner med at tilnærmet fullt utvalg av klubbtøy vil være på plass i butikken i siste halvdel av januar 2021.

Partene har tidligere hatt langvarig samarbeid på levering av klubbtøy, men da den forrige avtalen gikk ut 31/12 2017 valgte klubben å prøve ut Macron sin friidrettskolleksjon. Avtalen med Macron går ut ved årsskiftet, og etter en helhetsvurdering velger styret i HIL Friidrett nå å gå tilbake til Craft.

«God komfort og passform med god tilpasning til friidrettsøvelsene er stikkord for avgjørelsen, sier styreleder Morten Vestvik. Han forteller videre at flere av de aktive har vært involvert i utvelgelsen av hvilket tøy som presenteres som klubbkolleksjon for HIL Friidrett.
«Det er viktig at brukerne av tøyet er fornøyd med den kolleksjonen som velges, og som skal bæres av HIL-utøvere de nærmeste 4 årene», avslutter Vestvik.

Vi ønsker New Wawe Norway avd. Craft hjertelig hjertelig velkommen tilbake som leverandør av klubbtøy, og ser frem til et spennende og godt samarbeid både med Intersport Haugesund sentrum og New Wave/Craft .

 

Vi takker Macron store Haugesund for godt samarbeid gjennom de siste tre årene.