Uttak til rekrutteringslandslag

Publisert: mandag 23. november 2020

Uttak til rekrutteringslandslag

Fredag offentliggjorde Norges Friidrettsforbund sitt uttak til de ulike landslagene for kommende sesong. På listen over uttatte utøvere finner vi tre med HIL-logo på draken. Kristine Lande Dommersnes og Vilde Våge Henriksen er tatt ut på rekrutteringslandslaget U23, mens Andreas Døske har fått plass på juniorlaget U20.

For Kristine og Vilde er uttakene basert på oppnådde resultater de siste årene, men I tillegg vurderes prestasjonsutvikling, utøverens innstilling og motivasjon til satsing og bidrag inn i felleskapet. Utøvere som tas ut her skal ha klart, eller ligge nært opptil, kravene som er til et internasjonalt U23-mesterskap (bruker kriteriene fra årets EM U23).

Kriteriene som ligger til grunn for Andreas er: Prestasjoner i store stevner skal telle mest. I tillegg vurderes prestasjonsutvikling, utøveren sin innstilling og motivasjon til satsing og bidrag inn i felleskapet.

Fullstendig uttak til NFIF sine landslag i 2021.

 

HIL Friidrett gratulerer med uttaket og ønsker utøverne lykke til med neste om kommende sesonger.

 

GENERALSPONSOR: