BANNERKAMPEN 2019

Publisert: onsdag 12. juni 2019

BANNERKAMPEN 2019

I formiddag gikk årets Skolebannerkamp av stabelen, og det ble en flott dag på Haugesund Friidrettsstadion. Mange spennende dueller mellom skolenes beste friidrettsutøvere og spente lærer/ledere som beveget seg rastløst mellom de ulike øvelsene og oppildnet sine utøvere.
Tar vi med ivirge heiagjenger fra noen av skolene, er rammen gitt for årets Bannerkamp.

Konkurranseformen er enkel, der to elever fra hver skole konkurrerer mot hverandre i øvelsene: 60m, 600m, lengde, liten ball, høyde og til slutt 5×60 stafett. Med et poengsystem hvor alle som fullfører får poeng og det til slutt er den skolen som har samlet flest poeng som stikker av med skolebanneret, er konkurranseformen både spennende og intens.

I jenteklassen skilte jentene fra Lillesund seg tildlig ut med jevne og gode resultater i alle øvelser, og det var i realiteten aldri spenning om hvor seieren skulle havne. Tilslutt var seiersmarginen på hele 25,5 poeng ned til Gard som tok en klar andreplass. Poengstilling jenteklasse.

Enkeltresultater – jenter.

Glade vinnere fra Lillesund med jentebanneret.
1.rekke f.v.:Nidia Arteaga, Sunniva Norheim, Freja Lønning og Libe Haftorsen Brakstad.
Midterste rekke f.v.: Tirill Ringen, Malene Westre, Tania Galazka, Maria Stray, Jamee Jacobo og Lotta Lie.
Bakerste rekke: Emma Jacobsen. Ikke tilstede, men med på vinnerlaget var Mina Medhaug Rossebø.

 

GUTTEKLASSEN

Det ble dessverre gjort en feil med forveksling av resultatene på to løpere på 60m for gutter, og dermed ble poengsammendraget i denne klassen mer spennende enn det i realiteten var. Onsdag ettermiddag opplyste vi at Lillesund hadde vunnet med knappest mulig margin, men i realiteten var seieren aldri truet.
Daniel Tran og Mads Skauge var gode poengsankere for sin skole med h.h.v. 27 og 39 poeng. De var også med på den avsluttende stafetten, som Lillesund vant relativt klart.
Flest poeng blant guttene var det Theodor Aase (Skåredalen) som sanket med sine 41 poeng.

Skåredalen og Austrheim hadde et jevnt oppgjør om andreplassen blant guttene, og Skåredalen så ut til å ha en ganske sikker ledelse før den avsluttende stafetten. Her ble det imidlertid store endringer og Austrheim kapret de nødvendige poengene som skulle til for kapre andreplassen.Mellom de to skolene skilte det tilslutt kun 0,5 poeng. Det kan vi kalle en jevn konkurranse.

Sluttstillingen i gutteklassen.

Enkeltresultater – gutter.


Blide og spreke Lillesund-gutter etter klar seier i guttenes Bannerkamp.

Fremme f.v.: Mathias Myklebust, Iver Eide, Elias Thaule Kulleseid og Jonas Hovland.
Bakerst f.v.: Mads Skauge, Sebastian Holmedal, Daniel Tran, Heine Helgeland, Henrik Birkeland og Oliver Witkowski.

Vi vil takke alle som deltok i årets Skolebannerkamp for ditt bidrag til en fin konkurranse og god oppførsel. Takk også til de voksne funksjonærene fra skolene som bidro til effektiv avvikling.
Og sist men ikke minst, våre egne trofaste funksjonærer for nok et fint arrangement.

Velkommen tilbake i 2020!

 

GENERALSPONSOR: