Tyrvinglekene 2019

Publisert: torsdag 23. mai 2019

Tyrvinglekene 2019

HIL vil tradisjonen tro sende utøvere fra 13 år og oppover til Tyrvinglekene som går på Nadderud Stadion. 14.-16. juni. Avreise fra Haugesund er torsdag 13. juni kl 08:00.

Vi reiser som vanlig med buss, og i år reiser vi rett til Oslo, der vi ser på Bislett Games torsdag kveld før vi overnatter på hotell i Oslo. Fredag morgen reiser vi til Nadderud i Bærum der Tyrvinglekene starter fredag formiddag. Overnattingen blir på Thon Oslofjord, og det er inkludert frokost og middag ifm overnattingen. Lunsj kjøper utøverne selv på stadion eller i nærliggende matbutikk.

HIL utøvere som skal være med på Tyrvinglekene må også være med på lokale stevner som Mailekene og Haugesund Sparebank cup.

Påmelding til øvelsene på stevnet gjøres innen 5. juni på minidrett: https://minidrett.no

HIL betaler ordinær påmelding, men merk at merkostnader ifm. etteranmelding må betales av den enkelte utøver.

For påmelding og betaling av egenandel på kr 2500,- til selve reisen, gjøres dette innen 5. juni med Vipps til 139162 eller direkte inn på konto nr. 3240.07.93688. Husk å skrive opp hvem det betales for.

Disse fristene er svært viktig å overholde.

Egenandel for reise og overnatting vil bli kr. 2500,- og dekker inngangsbillett Bislett Games/transport/påmelding/overnatting hotell, samt måltider på hotell fredag morgen og kveld, lørdag morgen og kveld, samt søndag morgen.

Kontraktsutøvere som ønsker at egenandelen dekkes av sin kontraktssum, sender en mail til trygve.voll@haugesundil.no om dette. Andre spørsmål rundt arrangementet kan også rettes til trenerne i HIL.

Bussen kjører hjem fra Nadderud søndag kl. 17:00, det kan bety at enkelte av de eldre utøverne får utfordringer med å delta på de siste øvelsene søndag ettermiddag. Dette løses etter nærmere avtale mellom den enkeltes trener og sportslig utvalg.

Den enkelte må selv søke fri fra skole.

Utøverne må huske å ta med HIL-klær og piggsko.