Mailekene oppsummert.

Publisert: søndag 19. mai 2019

Mailekene oppsummert.

Årets Maileker ligger bak oss og hvilken helg det har vært på Haugesund Friidrettsstadion.
Nærmere 500 barn og unge har konkurrert – både mot seg selv og andre – om forbedring av tidligere bestenoteringer eller bli best i sin årsklasse. Værforholdene har vært nærmest optimale for friidrett, med fin temperatur og lite vind, og at forholdene har vært gode underbygges av 22 forbedringer av stevnerekorder.
For øvrig har friidrett.no laget et resyme av de beste resultatene fra stevnet – målt i nasjonal sammenheng.

Det ble også registrert om lag 450 forbedringer av egne bestenoteringer, noe som understreker breddeaspektet ved Mailekene.
Resultaliste fra Mailekene 2019.

Vi lar et bilde av de yngste rekruttene, som er tatt og sendt oss av Kim Arne Gabrielsen, være symbolet på den innsatsen som utøverne la for dagen:

Og at folk har hatt et fint opphold i Haugesund denne helgen, er meldingene vi har fått fra de som har besøkt oss, det være som deltakere, trener/leder eller foreldre. 130 personer overnattet i DeepOcean Arena mellom de to konkurransedagene, og de vi ha snakket med ønsker å komme tilbake og gjøre det samme neste år. Fornøyde «kunder» og ros gir oss troen på at de har hatt en kjekk helg.

Når det meste klaffer og ting fungerer som planlagt, oppleves det udelt positivt å være med og være delaktig i den store jobben som er gjort av klubben denne helgen. Selv om det til tider er svært travelt og hektisk, er denne jobben heller med på å fylle oss med energi, snarere enn å slite oss ut.

Styret i HIL Friidrett ønsker å takke alle som har bidratt med godt frivillig arbeid i løpet av de to hektiske dagene på Friidrettsstadion. Det ligger mange timer bak gjennomføringen av et såpass stort stevne, og komiteen – med Bernt Østnor i spissen – har gjort en formidabel jobb med å skaffe folk til alle oppgavene. Selv om klubben har lang erfaring med store og omfattende friidrettsstevner, kommer ingenting av seg selv, og jobben må gjøres – liten eller stor.
Rundt 250 vakter er utført og litt romslig kan vi si at vi samlet har utført et årsverk i løpet av disse to dagene. Da er ikke forarbeidet som komiteen har lagt ned medregnet. Dette står det stor respekt av, og forteller oss at dugnadsånden ikke er død, slik mange hevder.

Ingen nevnt, ingen glemt: TUSEN, TUSEN TAKK FOR INNSATSEN DIN !!

Vi benytter også anledningen til å rette en hjertelig takk til vår arrangementssponsor GASSCO for god deres støtte til gjennomføringen av årets Maileker – tusen takk!