Innendørs-NM i DeepOcean Arena.

Publisert: onsdag 30. januar 2019

Innendørs-NM i DeepOcean Arena.

Innendørs-NM 2019 er historie og aktiviteten og lydnivået i DeepOcean Arena er tilbake på normalen. Vi sitter igjen med et inntrykk av at det ble et vellykket mesterskap, både for tilreisende utøvere/trenere og øvrige gjester, publikum og alle vi som jobbet gjennom helgen med å legge forholdene best mulig til rette for en vellykket avvikling. Opplevelsene er mange og minnene er gode etter helgens mesterskap.

Til tross for at de presumptivt beste utøverne dessverre uteble, ble det sportslig sett et bra mesterskap, og det viser at det gror godt i friidretts Norge. Vi fikk oppleve to norske innendørs rekorder og ellers mange gode prestasjoner og spennende dueller, noe publikum viste å sette pris på.
På friidrett.no kan en lese fyldig oppsummering fra det sportslige delen av mesterskapet.

 

HIL Friidrett har ord på seg for å være en flink stevnearrangør, og også etter dette mesterskapet har det vanket både ros og mange godord om hvordan mesterskapet ble avviklet. Det gir inspirasjon til nye krafttak for friidretten, og klubben kan nok bli søker til nye mesterskap i DeepOcean Arena om noen år.

Vi ønsker å takke alle de ca 140 frivillige som tok av sin fritid og hjalp til med avviklingen. Dere var med på å gjøre dette til et flott innendørs-NM, og fortjener stor honnør for det – tusen, tusen takk!

Vi håper de tilreisende gjestene syntes opplevelsen og helgens opphold var vellykket, og ønsker både aktive og trenere/ledere hjertelig velkommen tilbake til Haugesund og DeepOcean Arena ved en senere anledning.

Takk for oss for denne gang.

 

All relevant informasjon f.eks. tidsskjema, startlister mv. om årets innendørs-NM finner du her.

Funksjonærliste lørdag 2.2.

Funksjonærliste søndag 3.2.

NM-helgen filmes

Jone Stavland og hans JS Event står for filming og produksjonen av levende bilder fra DeepOcean Arena hele helgen. Sendingen kan du følge gjennom lenkene nedenfor. Det er vår samarbeidspartner Haugesunds Avis som har rettighet til å sende årets innendørs-NM. Avisen er en del av Amedia-konsernet, og det betyr at NM-sendingen er tilgjengelig for Amedia-aviser i hele landet.

 

LØRDAG: https://www.h-avis.no/sport/friidrett/haugesund/nm-i-friidrett-lordag/s/5-62-759636

 

SØNDAG: https://www.h-avis.no/sport/friidrett/haugesund/nm-i-friidrett-sondag/s/5-62-759642