Innendørs-KM i friidrett

Publisert: fredag 18. januar 2019

Innendørs-KM i friidrett

Søndag avvikles årets innendørs-KM i friidrett for Rogaland i DeepOcean Arena. Mesterskapet går vekselvis i Sandnes og Haugesund, og i år er det Haugesund sin tur.

Med innendørs-NM to uker lenger frem i kalenderen, blir dette også den siste testen før NM, og søndag vil vi sette staben og få en sjekk på at ting fungerer slik vi har tenkt.

Ved påmeldingsfristens utløp har vi registrert 130 utøver til årets KM, men de fleste av disse nøyer seg ikke bare med en øvelse. Totalt blir det gjennomført over 300 starter i det – som for noen – blir en svært hektisk ettermiddag. Det er påmeldt utøvere fra Egersund i sør til Bømlo og Stord i nord og totalt 17 klubber er representert. Utøverne fra Hordaland stiller utenfor konkurranse i kampen om KM-medaljene, men vi setter stor pris på deres deltakelse.

Klubbens egne NM-deltakere er selvsagt med og tester formen frem mot NM, og flere av kretsens aller beste yngre utøver er også på plass. Det blir derfor mye flott friidrett å se søndag, og for de som ønsker å ta turen innom, er stevnestart satt til kl. 12:30.

Alle løpsøvelser har avkryssing og dette må gjøres en time før øvelsen starter iflg. tidsskjema. Avkryssingslister vil bli hengt opp under speakertribunen.
De tekniske øvelsene har ikke avkryssing, men møter i god tid på øvelsesstedet for opprop.

Alle utøvere skal ha på seg startnummer og disse ligger i lagsposene som blir utlevert på stevnekontoret under speakertribunene inne i hallen.

Vi minner også om at et kun er tillatt med 5mm. butte innendørspigger.
Vi har innendørspigger for salg i kiosken i 2. etasje til kr. 5,- pr. stk.
Det vil bli kontroll av pigger ved start, og løpere som ikke etterkommer dette påbudet, vil få startnekt.

Tidsskjema

Startliste.

Funksjonærliste.

Da gjenstår det å nevne en rikholdig kiosk med salg av lapskaus, kaker, kaffe mv. i 2. etasje, og ønske alle hjertelig velkommen til årets innendørs-KM i Haugesund!

 

GENERALSPONSOR: