Resultater Haugesund Sparebank Cup 3

Publisert: tirsdag 21. august 2018

Resultater Haugesund Sparebank Cup 3

Det tredje stevnet i årets Haugesund Sparebank Cup ble avviklet på Haugesund Friidrettsstadion i kveld med Stegaberg IL som arrangør. Tidtaking og startfunksjonene for løp ble utført av rutinerte HIL-medlemmer, mens Stegaberg hadde ansvaret for gjennomføringen av alle tekniske øvelser. Dette var en fordeling av oppgaver og et samarbeid som gikk veldig bra, og stevnet ble prikkfritt avviklet.

Til tross for til dels svært dårlig vær tidligere på dagen, var det lite forfall blant utøverne. Mange syntes nok at stevnet kom litt tidlig etter en lang sommerferie, og de helt store prestasjonene var det langt mellom. Stevnets beste resultat var det Trond Olav Halvorsen (G15) som stod for da han gjennomførte 1500m på den respektable tiden 4.22,22 i kveldens siste øvelse. Vi noterte også en god tid på 100m på Stords Ariel Christensen i J13, der hun fikk notert tiden 14,06 i godkjent vind.

Fullstendig og foreløpig resultatliste fra kveldens stevne.

Takk til ivrige og entusiastiske dommere/funksjonærer for god gjennomføring av stevnet.

 

Tidsskjema til morgendagens stevne på Haugesund Friidrettsstadion.

 

Startliste.

 

GENERALSPONSOR: