Resultater Haugesund Sparebank Cup 2 Torvastad

Publisert: onsdag 6. juni 2018

Resultater Haugesund Sparebank Cup 2 Torvastad

Årets andre stevne i Haugesund Sparebank Cup i friidrett ble avviklet på Torvastad Idrettssenter i går ettermiddag under flotte forhold. Vindmåleren viste fra vindstille til +1,5 m/sek. under hele stevnet, noe som er innenfor godkjente verdier.

Oppsummert var det påmeldt 134 deltakere til stevnet, og disse gjennomførte rundt 270 starter i løpet av de timene stevnet varte. Det var gledelig mange rekrutter med på dette stevnet, og spesielt hadde arrangørklubben Torvastad IL stor deltakelse blant de yngste.

Fra resultatlistene kan vi lese flere gode prestasjoner og jevne dueller.
I jentenes 13-års klasse fikk vi en spennende høyde-duell mellom Emilie Høyland Schou fra HIL Friidrett og Tina Johanson Aarøy fra Stegaberg IL. Begge fikk notert 1,40m som sitt beste resultat, og tilslutt var det Emilie som gikk seirende ut av duellen. Hun klarte høyden i sitt andre forsøk, mens Tina gikk over i sitt siste forsøk. Emilie fikk også opp resultatet 9,46m i tresteg, et resultat som gir 926 tyrvingpoeng. Blant jentene var dette stevnet beste poengsum.

På guttesiden var det spesielt 60m feltet for de eldste guttene som gav de beste resultatene.
Pawel Kucaj (G18) var raskest og fikk registrert den gode tiden 7,23, noe som gir respektable 1005 poeng iflg. Tyrving-tabellen. Nærmest var Jonas Nuland Ræstad (G17) med 7,60 og Markus Aalo Flood, (G16) med 7,65. Alle disse representerer HIL Friidrett.
Jonas Nuland Ræstad viste også fin form i tresteg der han oppnådde 13,15 m.

Resultatliste fra gårsdagens stevne.

Alt i alt et svært vellykket stevne som dyktige arrangører på Torvastad dro i land på en god måte.

 

GENERALSPONSOR: