Resultater Bannerkampen 2018

Publisert: torsdag 14. juni 2018

Resultater Bannerkampen 2018

Bildet viser glade jenter fra Solvang med jentebanneret, like etter at det ble klart at de hadde høyest poengsum blant jentene i årets Skolebannerkamp.

Årets Skolebannerkamp ble avviklet i dag, og som alltid blir det mange tette dueller og stor stemning, når byens barneskoler barker sammen til denne årlige friidrettskonkurransen.

Siden det foregår arbeid på Haugesund Friidrettsstadion, ble årets konkurranse flyttet innendørs i DeepOcean Arena. Godt var det, for med den sterke vinden og voldsomme regnet vi hadde i formiddag, hadde det ikke blitt en god opplevelse for noen å ta Bannerkampen utendørs.

De konkurreres i følgende seks øvelser – både for jenter og gutter: Liten ball, lengde, høyde, 60m, 600m samt 5x60m. stafett.

Etter gjennomførte øvelser viste poengsammendraget at jentene fra Solvang greide å forsvare fjorårsseieren og vant med klar margin. Samlet oppnådde de 132 poeng. På 2. plass finner vi Lillesund og Rossabø begge med 117 p.
I gutteklassen fikk vi også en relativt klar vinner, da guttene fra Austrhem gikk til topps med sine 133 poeng. Fjorårsvinnerne fra Skåredalen var 11 poeng bak på en klar 2. plass, mens gulkledde Gard-gutter kapret 3. plassen sammenlagt med 110 poeng.

Av enkeltresultater er det verdt å merke seg Theodor Aase sitt resultat i høyde, der han svingte seg over 1,49m og Jonas Lutro som kastet ballen hele 72,31m. Begge disse to representerte Skåredalen skole.
Hos jentene var det først og fremst Madeline Dahl fra Solvang som ble den store poengplukkeren med to seier og en annenplass.

Sammenlagtresultater jenter

Sammenlagtresultater gutter

Fullstendig resultatliste for både jenter og gutter.
Avslutningsvis takker vi for deltakelsen, fin oppførsel og flott innsats under årets Bannerkamp, og ønsker deltakere, ledere og andre interesserte hjertelig velkommen tilbake i juni 2019.

 

GENERALSPONSOR FOR HAUGESUND IDRETTSLAG: