Mailekene 2018 – oppsummert

Publisert: søndag 27. mai 2018

Mailekene 2018 – oppsummert

Vi har lagt bak oss to begivenhetsrike og innholdsrike friidrettsdager under Mailekene 2018, og det er nok mange tilreisende – som på vei hjemover – har med seg mange minner, gode opplevelser og fine premier etter dette to dagers oppholdet i Haugesund.

Med sol fra nærmest skyfri himmel og lite eller ingen vind, var forholdene nær optimale i mange øvelser. Dette viser også godt igjen på resultatlistene.
Vi  har registrert inn over 350 ark personlig rekord forbedringer, og mange stevnerekorder er forbedret i løpet av de to dagene. Flotte «persepremier» – gitt av våre gode samarbeidspartnere Laastad & Co. og Macron – er trukket ut, og har havnet hos velfortjente vinnere.

Stevnets beste prestasjon var det Andreas Haara Bakketun som stod for ved å løpe 400m Hekk i klasse G 17 på den gode tiden 53,97!  Listen over bestemannspremier Mailekene 2018.

For fullstendig resultatliste fra årets Maileker viser vi til våre egen hjemmeside.

HIL Friidrett som arrangør sitter også igjen med gode inntrykk og positive opplevelser etter disse to flotte friidrettsdagene her i Haugesund. Det er hektisk mens det står på, men med en rutinert og dreven arrangørstab klarer vi å ro stevnet i land på en god måte. På enkelte områder kan vi selvfølgelig bli enda bedre, men alt i alt må vi si oss fornøyd med gjennomføringen – ikke minst takket være mange og flinke frivillige, som har bruk det meste av helgen på å hjelpe til med avviklingen. Tusen takk for den tiden dere har brukt for å få årets Maileker i havn. Ros skal også komiteen ha, for den store jobben de har gjort med å skaffe tilstrekkelig med mannskaper til de mange oppgavene.

Takk også til tilreisende deltakere, trenere/ledere og publikum for den innsatsen dere har lagt for dagen. Vi ønsker alle hjertelig velkommen tilbake neste år, og håper lysten til det er stor.

Og sist, men ikke minst vil vi også takke vår gode samarbeidspartner GASSCO for god støtte og bistand i forbindelse med forberedelser og gjennomføring av Mailekene 2018.

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

 

GENERALSPONSOR: