Leserkveld om løping.

Publisert: fredag 4. mai 2018

Leserkveld om løping.

Vår gode samarbeidspartner Haugesunds Avis inviterer til en temakveld om løping mandag 7. mai. Møtet blir i storsalen i DeepOCean Arena mellom kl. 19:00 – 21:00, og alle med interesse for løping som mosjonsform inviteres til å komme på temakvelden.

En av distriktets beste kvinnelige løpere Ann Kristin Mosbron vil fortelle om sine egne erfaringer fra hun startet med løping og frem til i dag.
Klinisk ernæringsfysiolog Anne Sætre gir oss gode råd om kosthold i forbindelse med treningen, og det gis tid til en uformell prat om trening og forberedelser til løp/konkurranser.
I den sammenheng har HA invitert flere av de største aktørene på avvikling av løp/ritt her i distriktet til å komme og fortelle om sitt arrangement.

Det vil også bli trukket ut gratis deltakelse i disse løpene/rittene blant de som kommer på temakvelden, og kveldens program er aldeles gratis for de som ønsker å delta.

Vi håper riktig mange setter av et par timer mandag kveld, og tar med seg denne muligheten til å få noen gode råd og litt mer kunnskap omkring løping, kosthold mm.

 

Hjertelig velkommen!