17. mai og Folketoget

Publisert: onsdag 16. mai 2018

17. mai og Folketoget

Tradisjonen tro  stiller HIL Friidrett i Folketoget på nasjonaldagen.

Vi oppfordrer våre medlemmer til å stille opp på denne tradisjonelle marsjen gjennom byens gater, og håper riktig mange – både unge og litt eldre – blir med på turen. Da får vi vist bredden og den store aktiviteten vi har i klubben.
Folketoget har alltid mange tilskuere, og en stor og fyldig HIL-tropp er et flott skue og god synliggjøring av klubben. Spesielt gledelig er det om mange av våre yngste medlemmer blir med. Ta gjerne på overtrekksjakke eller annet klubbtøy, så viser vi ekstra godt igjen.
Er det noen som trenger å «kle seg opp» til nasjonaldagen, eller supplere med noe nytt klubbtøy, kan vi minne om at Macron sin butikk i Karmsundsgt, har åpent frem til kl. 18:00 både tirsdag 15. og onsdag 16. mai.

Toget starter i Strandgaten kl. 15:15, og vi har fått «startnummer» 19.
Vi møtes til oppstilling i Strandgaten i nærheten av Egon. Start for toget er kl. 15:15.
Rett foran oss har vi Rossabø skolekorps, og det betyr at vi får flott korpsmusikk på vår tur mot Rådhusplassen.