Vi er klar!

Publisert: lørdag 21. oktober 2017

Vi er klar!

Det er bare noen få timer igjen til høstens store trimbegivenhet Djupadalten 2017 løpes i gang, og apparatet er klart til å ta imot de snart 1200 løperne som hittil har meldt seg på.

I løpet av to-tre timer i går kveld ble hallen møblert og rigget til å ta imot både slitne løpere og ivrige tilskuere, og nå pågår det en hektisk aktivitet i klasserommet oppe i 2. etasje med utdeling av startnummer.
For de som enda ikke har fått meldt seg på, er det anledning til å få gjort dette helt frem til en time før startskuddet smeller. Link til påmelding.
Den enkleste måten å gjøre påmeldingen er å ta dette hjemmefra evt. mobil, og komme hit og hente startnummeret.

Minner om at starten for de tre løpene:

  • Minidalten kl. 14:00 på Haugesund Friidrettsstadion
  • Skeisdalten kl. 14:30 i Haakonsvegen v/Haugesund Friidrettsstadion
  • Djupadalten kl. 15:00 i Haakonsvegen v/Haugesund Friidrettsstadion

Vi henstiller for øvrig til alle tilskuere om å ta seg inn i hallen via inngang fra vestsiden (mot Turnhallen), og vider opp på tribunen. Løperne kommer inn en av portene på østre side, og tar en liten runde på tartandekket før de går i mål rett foran tribunen.

Oppe i 2. etasje er det kafeteria-område og salg av diverse velsmakende mat og drikke, og fra dette området har en også god oversikt over det som skjer nede i hallen.

Vi takker gode samarbeidspartnere
Radisson Blu Hotel Haugesund, NCLHaugesund Sparebank, Nils Sørhaug, Rema 1000 Solvang, Grans Bryggeri og GPS Helse for god støtte og godt samarbeid,

og ønsker løpere og tilskuere hjertelig velkommen og lykke til!