Vel blåst!!

Publisert: lørdag 21. oktober 2017

Vel blåst!!

Så har freden atter senket seg over DeepOcean Arena, og vi kan puste lettet ut etter nok en flott Djupadalt.

Det flotte høstværet bidro nok til at mange etternølere meldte seg på det siste døgnet, og da starten gikk var det påmeldt i alt 1263 deltakere, som fordeler seg slik:
Minidalten: 180 påmeldte
Skeisdalten: 214 påmeldte
Djupadalten: 869 påmeldte
Dette er en liten nedgang fra i fjor, men vi er likevel godt fornøyd med oppslutningen.

Resultatene er tilgjengelige på EQ Timing sine sider, og for de som liker tall og resultater er det flere muligheter for resultater både på kjønn og klasse.

Det ble også trukket ut noen heldige vinnere blant de startnummer som gjennomførte løpene Skeisdalten og Djupadalten. Noen har avhentet sin premie, men vi sitter fortsatt igjen med noen, og de kan avhentes på kontoret i 2. etasje her i DeepOcean Arena.
Listen over vinnere av gavepremier.

Vi som arrangører ønsker å takke våre samarbeidspartnere, spesielt Radisson Blu Haugesund v/Knut Henderson, som har hjulpet til på mange vis med arrangementet.
Nils Sørhaug AS v/Nils Sørhaug for god støtte til Sørhaugsprinten, som for øvrig ble vunnet av Pernilla Epland og Håvard Lalit Øglænd.

Og ellers North Sea Management (NCL), GPS Helse, Rema 1000 Solvang og Haugaland Storhusholdning.

Årets komite har jobbet intensivt de siste ukene med å få alt på plass, og de skal ha stor honnør for sitt iherdige arbeid. Alt i alt blir rundt 100 personer beskjeftiget med ulike oppgaver på et slikt arrangement. Vi retter også en stor takk til alle frivillige i HIL Friidrett og HIL Orientering, som stilte opp og løste de ulike arbeidsoppgaver, og var med på å legge forholdene godt til rette for løperne og for et godt arrangement – tusen takk!

Til sist vil vi også takke deltakerne og ønske alle og enhver hjertelig velkommen tilbake til neste års Djupadalt – det 40 i rekken.

 

ARRANGEMENTSPONSORER:

 

 

GENERALSPONSOR: