Djupadalten 2017.

Publisert: torsdag 23. mars 2017

Djupadalten 2017.

Onsdag 30. august starter vi opp med joggekurs frem mot Djupadalten. Oppmøte ved hovedinngangen til DeepOcean Arena kl. 18:00. Her er alle sammen hjertelig velkommen – uansett hvilken form du har. Dere blir delt opp i mindre grupper og hensikten er at alle skal løpe/trene i en gruppe som passer til den formen dere har.
Dere kan også følge eget treningsopplegg frem mot løpet.

Påmelding til årets løp.

Lørdag 21. oktober er dato for Djupadalten 2017, som dette året blir arrangert for 38. gang. Løpet, som både har et barneløp (Minidalten på ca. 700m.) og to ulike løyper på h.h.v. 3,7 km (Skeisdalten) og 9,3 km. har gjennom flere år blitt en høydepunkt for distriktets mange løpelystne, og en begivenhet mange ønsker å få med seg. Det at målgangen for tre år siden ble flyttet innendørs i den flotte friidrettshallen DeepOcean Arena, har bidratt til dette. Tilbakemeldinger fra deltakerne er udelt positive, og atmosfæren i hallen rett etter innkomst, med trette og slitne løpere i ivrig diskusjon om disponering av løpet, er vel verdt å få med seg. Ikke minst for publikum er komforten blitt mye bedre.

Nytt av året er at Djupadalten har fått godkjenning som Kvalitetsløp av Kondis

Vi ønsker alle tidligere deltakere hjertelig velkommen tilbake og fremtidige deltakere lykke til med forberedelsene til årets løp.

 

 

Arrangementssponsorer:

 

 

 

Generalsponsor:

.