Djupadalten 2017.

Publisert: torsdag 23. mars 2017

Djupadalten 2017.

Lørdag 21. oktober er dato for Djupadalten 2017, som dette året blir arrangert for 38. gang. Løpet, som både har et barneløp (Minidalten på ca. 700m.) og to ulike løyper på h.h.v. 3,7 km (Skeisdalten) og 9,3 km. har gjennom flere år blitt en høydepunkt for distriktets mange løpelystne, og en begivenhet mange ønsker å få med seg. Det at målgangen for tre år siden ble flyttet innendørs i den flotte friidrettshallen DeepOcean Arena, har bidratt til dette. Tilbakemeldinger fra deltakerne er udelt positive, og atmosfæren i hallen rett etter innkomst, med trette og slitne løpere i ivrig diskusjon om disponering av løpet, er vel verdt å få med seg. Ikke minst for publikum er komforten blitt mye bedre.

Nytt av året er at Djupadalten har fått godkjenning som Kvalitetsløp av Kondis.

Vi tar sikte på å åpne påmeldingen til årets løp rundt 1. juni, og påmeldingslink vil dere finne på disse sidene.

Vi ønsker alle tidligere deltakere hjertelig velkommen tilbake og fremtidige deltakere lykke til med forberedelsene til årets løp.

 

 

Arrangementssponsorer:

 

 

 

Generalsponsor:

.