Innendørssesongen i gang.

Publisert: torsdag 12. januar 2017

Innendørssesongen i gang.

Onsdag kveld ble sesongens første innendørsstevne avviklet i DeepOcean Arena, med HIL Friidrett som arrangør. Til årets første stevne var det påmeldt 99 deltakere, og disse kom fra både Sauda, Sand, Etne, Sandnes, Stavanger, Stord i tillegg til de nærmeste naboklubbene og arrangørklubben.

Resultatlistene viser flere fine resultater og utøvere i fin fremgang.

Førstkommende helg er det klart for Sørvestmesterskapet i Sandnes-hallen. Dette er et todagers-stevne, noe som innebærer overnatting, og fra HIL Friidrett er det påmeldte over 20 utøvere.
Der blir det anledning til å måle krefter med flere konkurrenter i sin årsklasse.

Den neste store begivenheten på hjemmebane er KM-innendørs i DeepOcean Arena lørdag 28. januar. Dette blir innendørssesongens store høydepunkt for klubben, og et stort stevne som vil kreve mange frivillige hender. Vi kommer tilbake med mer informasjon omkring dette, men ber alle om å merke seg dato og være positive til en henvendelse om å hjelpe til under innendørs-KM om vel to uker.