Uttak rekrutteringslandslaget.

Publisert: fredag 7. oktober 2016

Uttak rekrutteringslandslaget.

I denne uken fikk vi den hyggelige beskjeden om at to av våre lovende løpere var tatt ut på rekrutteringslandslaget for kommende sesong. Det gjelder Margrete Jørgensen Baustad og Vilde Våge Henriksen begge født i 2000. Grunnlaget for uttaket er gode prestasjoner gjennom hele sesongen, og det er ingen tvil om at det blir lagt merke til den fine fremgangen klubbens utøvere har vist. Spesielt Margrete har tatt store steg og hatt en veldig fin utvikling på slutten av sesongen.

Dette betyr at Haugesund IL Friidrett har tre utøvere på rekrutteringslandslaget i 2017 sesongen. Fra før har nemlig den lovende høydehopperen Øyvind Ræstad Vikse (1999) en plass. Vi håper at samlingene med de beste i sine årsklasser i landet gir inspirasjon til våre utøvere, slik at fremgangen og prestasjonene fortsetter i samme spor som denne sesongen.

Vi gratulerer med uttaket og følger spent med på fortsettelsen.