HIL-lotteriet 2016

Publisert: torsdag 27. oktober 2016

HIL-lotteriet 2016

Høsten er basartid, og tradisjonen tro slår vi til med HIL-lotteriet også dette året. Lotteriet har vært en fast tradisjon i Haugesund IL i mange år, og skal bidra til at klubben får inn litt penger til kjøp av utstyr mm. Vi synes vi har funnet frem til fine gevinster og nevner bl.a. reisegavekort på kr. 5000,- fra goTO, bilpakker for 5 personer t/r Kristiansand-Hirtshals, populære fenalår og spekeskinker fra Fatland Ølen AS, Asics joggesko, HIL-drakter, påmelding til Djupadalten og Haugesunds Avis Halvmaraton i 2017, fruktkorger mm.

Vi har kjøpt inn de gode gammeldagse loddbøkene og delt disse opp, slik at hver enkelt får utdelt et ark à 100 lodd. Salgsperioden for loddene er 25. 10. – 27.11. 2016, og loddarkene kan innleveres på kontoret i DeepOcean Arena etter hvert som de blir utsolgt.
Absolutt siste frist for innlevering av utleverte lodd-ark er mandag 28. november, og alle ark skal leveres tilbake, også de som ikke er helt utsolgt – og helst så snart som mulig.
Trekning skjer fredag 02.12. 2016.

Pris pr. lodd er kr. 5,- og et utsolgt lodd-ark har følgelig en verdi på kr. 500,-.
Oppgjør for solgte lodd settes inn på konto: 3240.06.00502 og må merkes med nummer på lodd-ark og navn på den som har solgt.

Vi har bestemt at de aller yngste rekruttene ikke skal selge lodd, og vi starter derfor med årsklasse 2009 og eldre. Lodd-arkene blir delt ut i forbindelse med trening, og vi ønsker at salget skal starte umiddelbart etter utlevering.

Har dere spørsmål til lotteriet, så ta gjerne kontakt på tlf: 52 22 34 02