Djupadalten 2016 – påmelding

Publisert: torsdag 20. oktober 2016

Djupadalten 2016 – påmelding

Mange har funnet frem til påmeldingen til årets løp, men fremdeles er det plass til flere:)
Med de flotte værutsiktene vi har for lørdagen, ser det ut til å bli en flott tur gjennom Djupadalen –
kledd i fantastiske høstfarger.

Påmelding/startnummer:
Startnummer kan hentes i 2. etasje i DeepOcean Arena fredag 21.10. mellom kl. 14:00 – 18:00 og lørdag (løpsdagen) frem til en time før start.
Basert på tidligere års erfaringer vil vi sterkt anbefale om å gjøre påmeldingene hjemme i ro og mak. En får vite hvilket startnummer en er tildelt ved avslutning av påmeldingen. Da er det bare å stikke oppom og hente ut sitt startnummer og en slipper å stå i kø for registrering og påmelding.

Informasjonsskriv Djupadalten 2016.

Foredrag:
Fredag kveld kl. 18:30 vil vår tidligere løper-dronning Ingrid Kristiansen holde foredrag på Radisson Blu Hotell Haugesund i Ystadvegen 1. Dette er en gyllen anledning til gode råd og tips fra en som har vært i verdenstoppen og som virkelig vet hva som skal til. Dette bør alle løper-interesserte i distriktet få med seg. Foredraget koster kr. 150,- og har du ikke fått tak i billett på forhånd, selger vi ved inngangen.

Parkering:
Det er flere andre arrangement i Idrettsparken på lørdag, og vi vil derfor anbefale flest mulig om å sykle til løpet og la bilen stå hjemme. Må bilen tas i bruk er det parkeringsplassen rett sør og/eller vest for Ishallen som skal benyttes.

Trafikkavvikling/Gatestenging:
I tidsrommet mellom kl. 13:45 og 15:15 vil det bli innført midlertidige restriksjoner på biltrafikk i Haakonsvegen. All trafikk ut fra sideveiene Maudvegen, Framvegen og Merkurvegen vil bli dirigert vestover mot Hanne Hauglands veg. Skriv om disse endringene.
Buss i rute 02 vil sløyfe Haakonsvegen/Solvangvegen på noen avganger. Eget oppslag om dette vil henge på stoppestedene. Mellom kl. 14:15 og 15:15 vil Haakonsvegen bli helt stengt for biltrafikk.

Litt statistikk fra tidligere Djupadalter.

Vi i Haugesund IL ønsker alle deltakere og publikum hjertelig velkommen!

Takk til våre trofaste sponsorer for god støtte til avviklingen av høstens løpefest på Haugalandet.

 

Arrangementssponsorer:

Radisson-Hau logo

ncl-pantone-362-1

 

Generalsponsor:

H