Åpning av Tufteparken

Publisert: fredag 23. september 2016

Åpning av Tufteparken

Onsdag ble Tufteparken i Haugesund offisielt åpnet i flott høstvær. Dermed har Idrettsparken i Haugesund fått en ytterligere tilvekst, i form av et anlegg hvor folk kan drive fysisk aktivitet.

Tufteparken er kommet i stand gjennom et godt samarbeid mellom HIL Friidrett, Haugesund Toppidretts Gymnas (HTG) og Haugesund kommune (HK). Initiativet til parken kom fra HTG, byggingen ble utført av HK mens vårt bidrag var en søknad til Gjensidigestiftelsen, som utløste kr. 300.000,-. Parken, som har en kostnadsramme på om lag kr. 750.000,- har også fått tilsagn om spillemidler.

Tufteparken er plassert rett øst for HTG, og er et anlegg som er åpent for ALLE som ønsker å trene, hele 365 dager i året. Det går ikke an å reservere plass til trening, her er tanken at en kan legge turen innom, og trene dersom det er ledig. Og med så mange apparater å velge i, vil det sjelden være fullt belegg.

Vi håper folk vil benytte seg av det nye treningstilbudet som er kommet og oppfordrer egne utøvere til å legge løpeturen bortom Tufteparken og supplere med litt styrketrening.

Haugesund kommunes omtale av saken:
http://www.haugesund.kommune.no/aktuelt/nyhetsarkiv/9084-tufteparken-ved-htg-ble-apnet-i-dag

Det var tre spreke HIL-jenter som stod for den offisielle åpningen av Tufteparken, og på bildene nedenfor ser vi f.v. Vilde Våge Henriksen, Kristine Lande Dommersnes og Margrethe Jørgensen Baustad under den offisielle åpningen.

img_20160921_122505

 

Vi håper Tufteparken blir brukt mye og ønsker aktive utøvere og byens befolkning for øvrig lykke til med treningen.