Trening nye rekrutter

Publisert: tirsdag 9. august 2016

Trening nye rekrutter

Skoleferien er snart over og da er det tid for å tenke på oppstart av trening og treningsgruppene igjen. Trenerne for rekruttene har hatt planleggingsmøte og de er klare til å ta imot nye rekrutter som vil prøve seg i klubben. Vi starter opp fredag 19. august, og da er alle barn mellom 6 og 9 år hjertelig velkommen til trening på Haugesund Friidrettsstadion. Treningen er allsidig og gir de som deltar en  time med fokus på lekbetont aktivitet.

Treningen starter kl. 17:00, men vi anbefaler at de som ikke har vært med tidligere, møter opp i god tid før det, slik at vi kan få registrere nye medlemmer. For de som har vært med før, er det bare å stille opp på vanlig måte og være klar til treningen kl. 17:00. Årsklasse 2006-2005 har sin trening på friidrettsstadion fredag kl. 18:00 – 19:00.

De som ønsker å være med på treningene i klubben kan også sende en e-post til: post@haugesundil.no og melde sin interesse. Da kan vi få gjort noe av registreringsarbeidet på forhånd, og slippe for mye køståing den første dagen.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til trening – både dere som har vært med tidligere og dere som har lyst til å prøve seg på friidrett og allsidig trening i klubben vår.