Mailekene 2016 – tusen takk.

Publisert: mandag 23. mai 2016

Mailekene 2016 – tusen takk.

Solen skinner og freden har atter senket seg over Haugesund Friidrettsstadion. Bare lyden av måker på jakt etter godbiter vitner om at friidrettsstadion i helgen var det store treffstedet for friidrettsinteresserte barn og ungdom fra Rogaland og Hordaland. Det var travle og hektiske dager, men nå i ettertid sitter vi igjen med mange gode inntrykk fra et flott gjennomført friidrettsstevne.

Det var dette året 55. gang Mailekene ble arrangert og nok en gang ble to-dagers stevnet gjennomført uten store forsinkelser, noe som lett kan skje når 468 utøvere skal gjennomføre over 1500 starter i løpet av to dager.

Komiteen for Mailekene hadde gjort et grundig arbeid med å sette sammen funksjonærlistene, og med få sykdomsforfall i siste liten, ble det få rokkeringer på disse listene. Det var mange nye funksjonærer å se, og disse tok utfordringene på strak arm og klarte oppgavene sine med glans. Dette er vi som klubb  helt avhengige av og svært glade for. Uten hjelp fra mange frivillige hender kan vi ikke ta på oss og gjennomføre slike store oppgaver, og dette viser igjen at vi har mange og ressurssterke personer i medlemsmassen vår. En STOR TAKK til alle som bidro enten ute på banen eller med salg og arbeid i matteltet/kiosk.
Mange bidro også med deilig bakverk til kiosken, og vi takker varmt for alle bidra. Under hver kake/bakverk var det som regel et fat el. Disse er rengjort og satt frem på bordene i kafeteria-området oppe i 2. etasje i Deep Ocean Arena. Vi ville satt stor pris på om dere kunne tatt en tur oppom og tatt med det fatet som tilhører dere.

Det at vi sammen (ca. 140 personer) klarer å gjennomføre et så stor arrangement på en så flott måte har vi lov til å være litt stolte av og føle litt delaktighet i. Jeg håper dere alle sitter igjen med en positiv opplevelse etter helgen, vel vitende om at dere er med og bidrar til en styrking av et positivt miljø for barna våre.

Flere hadde ikke anledning denne gangen, men jeg kan trøste dere med at det kommer flere sjanser. Neste år er det Maileker igjen….Vel blåst!!