Haugesunds Avis Halvmaraton – startnummer

Publisert: fredag 27. mai 2016

Haugesunds Avis Halvmaraton – startnummer

Med bare timer igjen til løpene starter, begynner det å komme noen henvendelser om bl.a. henting av startnummer. Det er sendt ut SMS til hver enkelt påmeldt om dette, men vi gjentar gjerne at de som skal løpe er hjertelig velkommen til å hente sitt startnummer i 2. etasje i DeepOcean Arena fredag 27. mai mellom kl. 17:00 og 20:00. Vi anbefaler henting i ettermiddag, men rekker dere ikke å hente startnummeret i dag, så er vi på plass igjen i morgen. Da skjer all utlevering av startnummer i matteltet på Haugesund Friidrettsstadion i tidsrommet 10:00 – 12:00. Dette gjelder både mosjonsløpet og halvmaraton.

Det er heller ikke for sent å melde seg på løpene. Påmeldingslinken vil være for åpen for påmelding frem til kl. 12:00 på løpsdagen, men vi vil ikke anbefale at du venter så lenge. Har du tenkt å løpe er det bare å melde seg på i ro og mak hjemme, og komme til oss og få utlevert riktig startnummer.

Årets programblad finner du her

Under løpene i morgen vil musikk-korpset Heimdal spille i Paviljongen inne i Haraldsvang. Dette vil gi en god stemning rundt arrangementet, og vi håper det vil gi løperne ekstra støtte på veien mot mål.
Vi vil også takke vår arrangementssponsor Mediehuset Haugesunds Avis for god hjelp og støtte i forberedelser og gjennomføringen av arrangementet.

Vi vil også minne om at det er begrenset parkering ved Haugesund Friidrettsstadion. Vi henstiller derfor til de som kommer med bil om å benytte parkeringsplassene sør og vest for Haugesund Ishall.

Da gjenstår det bare å ønske alle deltakerne lykke til med løpet og håpe at vi alle får en fin opplevelse i naturskjønne omgivelser i Haraldsvang under løpet.

H-avis-logo