Funksjonærmøte Mailekene

Publisert: fredag 13. mai 2016

Funksjonærmøte Mailekene

Mailekene nærmer seg med stormskritt og med to mindre arbeidsdager i neste uke er det viktig å være effektiv og målrettet, slik at vi når ut med god informasjon til dere som skal være med og bidra til avviklingen av årets største stevne for klubben.
Komiteen ønsker derfor å avholde et informasjonsmøte for funksjonærene i storsalen i DeepOcean Arena torsdag 19. mai kl. 18:00 – 19:00.

Basert på tidligere års erfaringer, er lørdagen den mest hektiske dagen under Mailekene. Når alle kommer omtrent samtidig om morgenen blir det «litt armer og bein» og ikke så god tid til å gi den informasjonen som trengs. Hensikten med dette møtet er derfor først og fremst å gi alle generell og lik informasjon om praktiske ting og hvilke oppgaver som skal utføres. Vi beregner også at hvert team skal få litt tid til å snakke sammen og avtale med øvelseslederne hvordan dere fordeler arbeidet.

Komiteen jobber aktivt med å fylle opp listen med navn på personer som skal utføre de mange arbeidsoppgavene under stevnet. Enda er det flere ledig plasser, og vi ber de som enda ikke har fått noen henvendelse fra komiteen om å være positiv og si ja til en liten dugnad, når telefonen kommer.

Vi ønsker hver og en rolig og avslappende pinsehelg – lad opp batteriene og vær klar for en skikkelig innsats for klubben under årets Maileker.