Terrengløpskarusellen 2

Publisert: fredag 15. april 2016

I fint vårvær ble det andre løpet i årets Terrengløpskarusell avviklet i Haraldsvang onsdag ettermiddag. Det var påmeldt noen flere løpere etter forrige ukes løp, og flere av heatene nærmer seg 20 løpere, men fortsatt er det plass til flere. Blant de aller yngste er innsatsen og iveren helt på topp, og mange våryre løpere satset friskt og fikk nok kjenne litt på melkesyren mot slutten. Dette er viktig lærdom å ta med seg videre og med en litt mer forsiktig åpning vil det holde helt inn neste gang.

Blant de litt eldre løperne registrerer vi flere gode resultat og i løpet av ettermiddagen ble det satt to løyperekorder – begge i den 840m. lange løypen og begge i jenteklassen. Hanna Sørensen senket rekorden med 1 sek. i 14-års klassen og slettet dermed en 19 år gammel rekord som Siv Monica Fostenes (Falkeid IL) hadde. Hanna er nå innehaver av løyperekorden i både 12, 13 og 14 års klassen.
I 16 års klassen ble en enda eldre rekord forbedret. Her var det Vilde Våge Henriksen som senket løyperekorden med 1 sek. og dermed forsvant Marion Hinna Josefsen og årstallet 1983 fra rekordlisten. Den nye rekorden lyder på 2,35.
I gutteklassene var det spesielt løpet til Trond Olav Halvorsen som pekte seg ut. Han løpe gjennom den 840m lange løypa på 2,37 og var med det kun 2 sek. fra løyperekorden i 13-års klassen.

For øvrig var det flere gode prestasjoner og mange fornøyde løpere å se.

Fullstendig resultatliste løp 2.

Oversikt over løyperekorder

Sammenlagt poengstilling etter 2 løp

Onsdag 2o. april går det siste løpet med premieutdeling og pizza i storsalen i DeepOcean Arena umiddelbart etter løpet.

Nedenfor ser dere noen fine bilder fra løpet på onsdag.